Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
congrats +132
Levi's został zmuszony przez #fifa do zasłonięcia swojego loga na stadionie w Santa Clara bo nie są sponsorem mundialu. Zrobili to sprytnie, tak że logo rozpoznaje większość osób. Dzięki temu zyskali jeszcze większy rozgłos i darmową promocję.
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
źródło: images
Pobierz

Ja do tego podchodzę bardziej racjonalnie. Poczekamy kto na tej maszynce do mięsa wyszedł lepiej.
Poza ludźmi którzy zginęli po obu stronach, albo zostali kalekami do końca życia.
Odblokowali sobie boczne drogi i bezpiecznie opuścili pozycje, a Wagner myśli że coś zdobywa xD
Na szczęście, inaczej by to oznaczało że grupa UKR żołnierzy zginęła, a tak się nie ma czym martwić.
To na tyle co do propagandy i robienia dobrej miny.
Możesz sobie wierzyć lub nie.
https://twitter.com/MikaelValterss1/status/1659461842664652853?t=Dq02SAN7IPJeCWyFsmRL-A&s=19
źródło: Screenshot_20230519_083706
Pobierz