Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: Ja tam do niego nie wpadam bo się boję, że mi szare komórki spyerdalać zaczną. Nic nie poradzimy na to, że gość jest odklejony i mizoginistyczny, zostało nam się pośmiać. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Aokx: Wybacz, ale nie prowadzę dyskografii jego wypowiedzi w swojej głowie. Ale jeśli już chcesz to chociażby nazywanie kobiet samicami co wygląda jak rasowy mechanizm obronny swojego rodzaju oraz próba odczłowieczenia ich. Chociażby wyżej przytoczona wypowiedzieć o tym, że według niego jeśli kobieta uprawia stosunek to dna mężczyzny z którym to robiła w niej zostaje na zawsze. Jakieś tabletkowe pierdoły które nie mają nic wspólnego z realnym życiem.
  • Odpowiedz
"chociażby nazywanie kobiet samicami" W nazywaniu kobiet samicami chodzi o to żeby spojrzeć na nie od strony biologicznej/ewolucyjnej.

"chociażby wyżej przytoczona wypowiedzieć o tym, że według niego jeśli kobieta uprawia stosunek to dna mężczyzny z którym to robiła w niej zostaje na zawsze." - Nie wiemy wszystkiego o naszych organizmach, to tylko teoria naukowa i nie wiem jak by to miało krzywdzić kobiety.
@Cztero0404
  • Odpowiedz
@Aokx: Nie absolutnie nie chodzi oto i przestań sobie mydlić oczy. Pierwsza zasada rzetelnych ludzi jeśli nie wiemy i coś nie jest potwierdzone to tak nie mówimy
  • Odpowiedz