Wpis z mikrobloga

@anonimrandom300: Generalnie tutaj największy problem jest taki, że chłop jest ewidentnie zaburzony i zamiast sobie pomóc to jeszcze jest szkodliwy społecznie bo przekazuje te swoje gówno prawdy objawione innym z łatwą skłonnością do manipulacji wierzącym w to również z problemami. O jego innych wybrykach nie pisząc nawet
@anonimrandom300: Ja czasami zaglądam co u niego żeby zobaczyć co tym razem głupiego odwalił na razie moimi faworytami są sytuacje kiedy powiedział, że jak kobieta uprawiała z kimś seks to dna faceta zostaje w niej na zawsze XD oraz kiedy oglądał jakiś film Wersow i jakaś tam dziewczynka się rozpłakała kiedy ją spotkała a on zaczął mówić, że Wersow nie powinna mieć fanów bo to mężczyzna wymyślił internet XD Już nawet
@Aokx: Wybacz, ale nie prowadzę dyskografii jego wypowiedzi w swojej głowie. Ale jeśli już chcesz to chociażby nazywanie kobiet samicami co wygląda jak rasowy mechanizm obronny swojego rodzaju oraz próba odczłowieczenia ich. Chociażby wyżej przytoczona wypowiedzieć o tym, że według niego jeśli kobieta uprawia stosunek to dna mężczyzny z którym to robiła w niej zostaje na zawsze. Jakieś tabletkowe pierdoły które nie mają nic wspólnego z realnym życiem.
"chociażby nazywanie kobiet samicami" W nazywaniu kobiet samicami chodzi o to żeby spojrzeć na nie od strony biologicznej/ewolucyjnej.

"chociażby wyżej przytoczona wypowiedzieć o tym, że według niego jeśli kobieta uprawia stosunek to dna mężczyzny z którym to robiła w niej zostaje na zawsze." - Nie wiemy wszystkiego o naszych organizmach, to tylko teoria naukowa i nie wiem jak by to miało krzywdzić kobiety.
@Cztero0404
@Aokx: to jest "teoria naukowa" pokroju "penis jest jak klucz, a #!$%@? jak zamek, klucz który otwiera wiele zamków" blablabla. Większość jego złotych myśli ma podobną wartość merytoryczną tylko jest ubrane w ładniejsze słowa.
@Cztero0404 ja pamiętam jak po akcji z Grzegorzem florydą usilnie wykłócał się, że "systemowy rasizm" jest urojeniem bo się za dużo filmów naoglądalismy i czarnoskórzy Amerykanie mają dzisiaj identyczne szansę jak biali - usilnie ignorując czynnik środowiskowy