Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viado: Zapomniałeś dodać o młodych osobach, parach pchających się w najbardziej turystyczne miejsca w środku wakacji. Gdzie słońce tak wali, że człowiek ledwo żyje w cieniu.
  • Odpowiedz
@Viado: Ładny wysrywik, ale myślę że nikogo nie obchodzi. Jak ktoś chce porozmawiać o podrózach, to nie będzie o tym rozmawiał z Tobą, bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
Szkoda czasu na przekonywanie Ciebie, bo kogo obchodzi co robisz ze swoim własnym życiem. Lepiej pogadać z kimś, kto może podzielić się jakąś ciekawą wiedzą czy doświadczeniami, które mogą się w następnych podróżach przydać.

Tak jak ja nie oczekuję że
  • Odpowiedz
@Viado: Jeśli musisz się "przeciwstawiać tyranii" to masz jakiś problem z sobą. Widzę teraz modę, że masa moich znajomych biega jakieś maratony i inne takie. Ja nie mam na to najmniejszej ochoty... więc po prostu tego nie robię. Nie widzę żadnej tyranii której musiałbym się przeciwstawiać. xD
  • Odpowiedz
Mam nadzieje, że myślący tak jak ja w końcu przeciwstawią się tyranii podróżniczej i przestaną robić to co chcą inni.

@Viado: to jakiś bajt? XD

Jeśli na serio to powiem tylko, że jakby moja różowa nie chciała podróżować to bym jej kijem nie tknął, bo po prostu jak najwięcej podróży to jeden z moich celów w życiu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Viado:

Podróżowanie to jest jakiś święty Graal aktualnych etaciarzy z korpo. No wszyscy normalnie #!$%@?ą teraz na jakieś podróże i stało się to jakimś wyznacznikiem stylu życia.
enten - @Viado: 
Podróżowanie to jest jakiś święty Graal aktualnych etaciarzy z korpo...

źródło: 7m4jzk

Pobierz
  • Odpowiedz
@Viado to pozdro z lotniska w Maladze, wracam z podróży, spałam w Airbnb, dużo chodziłam, pizzy nie jadłam za to tapasy aż mi się uszy trzęsły, co prawda się szarpnęłam i zapłaciłam za kilka atrakcji, za to piłam wino za 2 euro za butelkę, całkiem smaczne.

Teraz będę zaczepiać takie osoby jak Ty i pytać je co robią ze swoim życiem.
  • Odpowiedz