Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +135
Już niedługo rok bez olkoholu
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
#powodz #wrocwplaw
@pomidorowymichal1: Leci konferencja live.... obejrzałem kawałek:
https://wykop.pl/wpis/78189361/na-tvpinfo-teraz-prezes-wod-polskich-na-duzej-wiel
Ani my nie mamy ułamka wiedzy, ani ludzie na terenach których zaraz zaleje i jak się okazuje eksperci rządowi również jej nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja żyje na bezpiecznym terenie i nie śledze na bieżąco informacji z każdej wioski a mimo to zalewa mnie szereg informacji co robić i jak wygląda sytuacja.
@pomidorowymichal1: do tego nie trzeba mieć doktoratów i innych profesur żeby stwierdzić, że najważniejsze jest obrzucanie się wzajemnie polityków zamiast pokazywania ludzi i sytuacji 24/7
@pomidorowymichal1: Ogląadałbym. Lepiej to niż jakieś FameMMA, którym wykooki się podniecają co weeekend.
@spinaczel: Całe szczęście teraz przez 8 lat będzie miód i mleko ulicami płynąć.
#bekazpodludzi
Tusk żyje w innej rzeczywistości
Wszelkie potknięcia/błędy wyolbrzymiać do absurdalnych rozmiarów (coś się dzieje w Raciborzu!), a ewentualne sukcesy przemilczać
@pomidorowymichal1: nie powiedział nikt
@pomidorowymichal1: No wolałbym jednak żeby premier kraju w 5 dniu powodzi nie mówił, że on w sumie to dostaje sprzeczne informacje od służb.
... albo dostawał info o 2 w nocy, że na 5 to trzeba zrobić 1.5 metra wałów bo w sumie to nie było na to 4 dni żeby to