Wpis z mikrobloga

@pawlos10rs: Jak przeczytałem pierwsze dwa zdania to od razu poleciałem herbatę zrobić. O takie relacje z pedalarstwa nic nie robiłem (w sumie zrobiłem herbatę z tytki taką dobrą).

a co do posenek to ostatnio 6h do Pszczyny

tututu tu tutu
dej tokin abały
F.....n - @pawlos10rs: Jak przeczytałem pierwsze dwa zdania to od razu poleciałem her...
  • Odpowiedz
  • 0
@Falquan: Hah, nightcall też już kiedyś ze mną jechał XDD

O takie relacje z pedalarstwa nic nie robiłem (w sumie zrobiłem herbatę z tytki taką dobrą).

Sam lubię poczytać co tam u innych pedalarzy się wyrabia przy nieco dłuższych przejażdżkach więc i sam czasem popełnię jakąś ścianę tekstu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
sektorówka leśna (drogi/pasy bez drzew dzielące lasy na sektory).

@pawlos10rs:
BTW to się nazywa "oddział leśny" https://www.encyklopedialesna.pl/haslo/oddzial-lesny-1/ no ale wiadomo o co chodzi. Można się nieźle wpieprzyć planując trasę taką :) warto czasami zerknąć na heatmapę czy gdzieś jest jakiś ślad bo czasami okazuje się że jest jakaś wychodzona/wyjeżdżona ścieżka nieoznaczona na mapie a widoczna na heatmapie. Zdarzyło mi się też już ze trzy razy gdzie na mapie była wyznaczona
  • Odpowiedz
usłyszycie jakąś piosenkę i towarzyszy wam ona w myślach przez cały dzień

@pawlos10rs: To się nazywa "natręctwo myślowe" i każdy to miewa. A opis bardzo fajny, przyjemnie się czyta (gorzej to przeżyć). Gratuluję samozaparcia i weny literackiej.
  • Odpowiedz
  • 1
A opis bardzo fajny, przyjemnie się czyta (gorzej to przeżyć).

@Jerzu: Miło mi, że ludzie to w ogóle chcą czytać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A najgorzej to przeżyć takie ujeby i żeby nawigacja nie zapisała śladu jak Tobie
  • Odpowiedz