Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +357
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
spirityfree +41
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

@pawlos10rs: heh, bywało gorzej :D
źródło: shakeee
Pobierz@cult_of_luna: Elegancko. Dałem z siebie całe 30% XD Pewnie jeszcze coś popełnię w tym roku XDD
@Mauupa 200 ᕦ(òóˇ)ᕤ 200
a co do posenek to ostatnio 6h do Pszczyny
tututu tu tutu
dej tokin abały
Sam lubię poczytać co tam u innych pedalarzy się wyrabia przy nieco dłuższych przejażdżkach więc i sam czasem popełnię jakąś ścianę tekstu ¯\(ツ)/¯
Odnośnie piosenki która ze mną jechała przez podobne bagnisto-piaszczyste ujeby to było: ....gdzie tu sens, gdzie logika w tym :)
@pawlos10rs:
BTW to się nazywa "oddział leśny" https://www.encyklopedialesna.pl/haslo/oddzial-lesny-1/ no ale wiadomo o co chodzi. Można się nieźle wpieprzyć planując trasę taką :) warto czasami zerknąć na heatmapę czy gdzieś jest jakiś ślad bo czasami okazuje się że jest jakaś wychodzona/wyjeżdżona ścieżka nieoznaczona na mapie a widoczna na heatmapie. Zdarzyło mi się też już ze trzy razy gdzie na mapie była wyznaczona
@pawlos10rs: tak było, świeżo zaorane pole, dzień wcześniej dużo padało, co może pójść nie tak? :D
@pawlos10rs: To się nazywa "natręctwo myślowe" i każdy to miewa. A opis bardzo fajny, przyjemnie się czyta (gorzej to przeżyć). Gratuluję samozaparcia i weny literackiej.
@Jerzu: Miło mi, że ludzie to w ogóle chcą czytać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A najgorzej to przeżyć takie ujeby i żeby nawigacja nie zapisała śladu jak Tobie