Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: znam to uczucie stary, przy boku masz idealnego, kochającego różowego a myślisz o tym jak to byś wyruchał jakiegoś wampira która nadaje się tylko i wyłącznie do zeszmacenia na raz. Mi pomaga ale no niestety tylko zdawkowo, rachunek zysków i strat, taki kochający rozowy zawsze wygra. Co nie zmienia faktu że jak sobie przypomnę o tych wampirach i rzeczach z nimi to ehhh, łezka w oku i krew odpływa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wyniosles widocznie coś takiego z domu , ja mam bordera jestem mocno walnieta i ode mnie się faceci ewakuuja, Nie jestem zla nie życzę komuś ale ale robię powalone akcje bo tak
  • Odpowiedz
@Ciemny009: a nie przyszlo ci do głowy że ten wampir też kocha ale na swój sposób, weź już nie rób sobie jakichś jaj że kłoda to od razu kocha a dobra w łóżku to już zlo najgorsze
Dobre w łóżku są laski zaburzone i nie znaczy że one nie kochają, kochają tylko mocno skrzywiona miłością bo są nie pewne
  • Odpowiedz
@Linnior88: tłumaczenie że te laski nie kochają ( "nie kochały mnie" ) ułatwiają facetowi zapomnieć o niej i iść dalej, faktycznie takie zaburzone mogą nawet kochać najmocniej na świecie tylko noooo trzaski :D opowiedz mi o swoich powalonych akcjach! :3
  • Odpowiedz