Wpis z mikrobloga

• 0
@mirko_anonim ale mnie ten komentarz nie zabolał tylko zdziwił że ktoś wykopuje moje stare wpisy. Ja bym zamknął ten temat i tyle tym bardziej go będziesz nakręcał tym bardziej ludzie będą cię wkurzać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Lardor Ja się nie nakręcam. Mam prawo odpowiadać na starsze wpisy, bo nic złego tym nikomu nie robię. Ty zrobiłeś o mnie wpis by mnie ośmieszyć i jeszcze ze swoimi ziomkami po mnie cisneliście. Czujcie się wygrani, bo przez was użytkownik dostał bezpodstawnie bana i postanowił usunąć wieloletnie konto
@JaNieGej @paczelok Znikam z tej strony. Przykro mi, bo nic zlego nikomu nie robiłem tym,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @CherryJerry P.S a co najlepsze gorsze rzeczy o Rosji wiszą na mikroblogu i moderacja ich nie zdejmuje, a gdy tylko ja napisze coś nieprzychylnego o putinie, czy ogólnie ruskich to zaraz ban od 2 do nawet 6 mies ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @JaNieGej @gimnazjumqqq Zescrollujcie wyżej co ten typ @StaszekGGG wypisuje o mnie, no nie powiecie, ze tak sie zachowuje normalny człowiek. Typ się uwziął na mnie, bo @Lardor zabolalo to, że odkopałem jego stary wysryw o stalinie, w dodatku typek mial na swoim tle morde lenina (nie wiem czy zmienił tlo, wczoraj pod wpisem o mnie powiedział, ze usunąl zeby nikt nie kojarzyl tego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Lardor W zasadzie z Tobą bylem gotowy odejść bez spiny wczoraj gdy by nie @Momento83 nie zgłosił mnie i nie załatwił mi bana oraz nie zmusil tym do usunięcia konta, bo sie wpieprzyl nagle mowiac "To bedzie spokoj z nim wreszcie xD" i nikt mi nie wmowi, ze typ nie zglaszal moich komentarzy i ma jakies znajomosci w moderacji, zreszta jak juz wspomnialem wisi mi
  • Odpowiedz