Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +377
SaintWykopek +98
Godzinę temu w pewnym sensie zastraszyłem człowieka. Coraz gorzej mi się żyje z tym Rumunem. Pierwszy tydzień jakoś go znosiłem ale jak już pisałem #!$%@? ze mnie. Facet w nocy jest bardzo głośny, ma słuchawki ale rzadko je używa, na to wszystko ciągle kładzie telefon na stole i na głośno mówiącym gada z żoną. Na to wszystko na kamerze widać moje łóżko, dlatego przebieram się koło drzwi. Zostawia w lodówce jakieś surowe
Raz byłem świadkiem jak się rozpadł jeden projekt z powodu dziewczyny w zespole xD Trzech spermiarzy uroiło sobie w głowie, że ona jest jego dziewczyną i zaczęli się między sobą kłócić, aż się rozeszli i pociągnęli projekt na dno. A co najlepsze to laska miała chłopaka, ale to tym dzbanom nie przeszkadzało xD
Dlatego zawsze i wszędzie pogarda dla spermiarzy będzie!
#gothic #dziejekhorinis
z moich obserwacji najwięksi spermiarze to właśnie normictwo
@Chosen_Fox: nie żeby coś, ale przykładowo ostatni wyciek dokumentów związanych z wojną na Ukrainie w stanach poszedł przez steama
idąc twoją logiką powinno nie dopuszczać się graczy do danych poufnych xd
poziom fikołstwa zmalau urus
Z ciekawości, w związku kobieta urywa facetowi jajka? Obcina penisa czy daje mu tabletki aby myślał tylko o niej?
Zauważ że nie piszesz o spermiarzach tylko o singlach.
@pijmleko: ale wiesz, że nie wiesz o czym mówisz? Przegrywy akurat po spermiarzach jebią bardziej niż ktokolwiek inny, bo dla nich często nawet najmniejszy ruch by przypodobać się kobietom to pajacowanie.