Aktywne Wpisy
JudzinStouner +79
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +168
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#memy #propaganda #rosja #ukraina #polska
Azov z banderowcami i UPA ma tyle wspólnego co arka gdynia z wisłą kraków xD
@tytanowyy: Azov został założony jako ochotnicza jednostka wojskowa mieszanki ukraińców i rosjan rosyjskojęzycznych w Berdiańsku utworzoną przez kibiców klubów piłkarskich.
To są nacjonaliści, biali suprematyści podobni do naszych z ONR, których łączy wspólna sprawa na podłożu rasowym i konserwatywno-prawicowym, widzą w Polsce sojusznika #1 nawet bardziej niż UE czy USA.
Bardzo k---a dobrze, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
@BayzedMan: już nie mówiąc o tym, że na wschodzie - tam gdzie powstawał pierwotny ideowy nacjololo Azov to jeszcze kilka lat temu z 20% może ludzi miało pozytywny stosunek do upa.
tak
a o co chodzi?