Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie ma co się obwiniać, na przegryw nie ma się wpływu, do mnie jak stary kiedyś się o coś pruł to mu w-------m bombe na ryj i już się nie czepia, nie będzie jakiś normik do mnie skakał z łapami który miał wszystko z górki w życiu xd
  • Odpowiedz
istnieje przepaść między problemami ś.p. Debila Leśnego, a kogoś kto po prostu nie rucha czy jest samotny

@mirko_anonim: Mądre słowa. Jestem ciekaw, ile ludzi na tym tagu to rzeczywiscie przegrywy, a ile jest po prostu sfrustrowana, bo nie rucha albo nigdy nie trzymała za reke. Sam w realu znam ludzi, którzy z wyglądu są 1/10, ale cierpią w dobrobycie, bo maja dobry zawod i sporo szmalu. A najgorsze w tym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z tymi studiami to widać iż piszesz tylko na podstawie swoich wyobrażeń. Akurat kujony lecące na średniej 5.0 to zawsze najcięższe incele uprawiający cope na to, ze dzięki temu są w jakiś sposób lepsi od oskarkow lecących na poprawkach i średniej 3.0 A prawda jest taka, ze to oskarki są bardziej ogarnięci bo szybko odkrywają, ze w zyciu licza się znajomosci i dynamina, a nie średnia na dyplomie, o
  • Odpowiedz
Ostatecznie kończy zarabiając 20k miesięcznie dzięki czemu już po 5 latach takich zarobków (a wiadomo że popracuje trochę dłużej...) jest w stanie zarobić na swoją emeryturę poprzez tak prostą rzecz jak zakup kilku mieszkań na wynajem

@mirko_anonim: bardzo ciekawe przemyślenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz