Aktywne Wpisy

Wraczek +118
Zawsze kisne jak osoby typu @BayzedMan jęczą coś o mechanizmie działania rosyjskiej propagandy, typ nabił prawie 60k akcji w półtorej roku tylko pod tagiem ukraina i ma tupet wypowiadać się o drugiej stronie xDDD
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna

Dirty_Digger +111
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Przecież z tego musi zapłacić podatki
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.tvp.info/50594378/wprost-wielkie-pensje-liderow-partii-korwin-slawomira-mentzena-i-konrada-berkowicza-moglo-dojsc-do-bezpodstawnego-wzbogacenia-sie
Sami sobie powypłacali pensje, a Berkowicz dostał 126 000 zł za "usługi informatyczne" xd
@scarecrov: No choćby w tym, gdy kasa partii, która jest głównie z subwencji, idzie na prywatne biznesy Mentzena?
@szumowina_wadowicka: to jest jedna z śmieszniejszych rzeczy biorąc pod uwagę, że berkowicz to jest dupa a nie informatyk xD
@szumowina_wadowicka: Nie tłumacz mu, kuc sekciarz i tak nie ogarnie.
@szumowina_wadowicka: Ty, ale mogłeś akurat wkleić lepsze źródło niż tvp.info, chociażby dlatego
@scarecrov: na szczęście nikogo bo firma jednak dostała wynagrodzenie za wypożyczenie swojej własności. A nie za darmo jak by tego chciał komuch gromota.
@wierzgontycymbale: mam nadzieję, że posiadasz na to jakieś dowody i nie jest to zwykłe pomówienie za które mógłbyś odpowiadać. Masz dowody?
Ty tak samo. Masz dowody że ktoś kogoś okradł? Koniecznie zgłoś to do prokuratury, w przeciwnym razie to jest zwykłe pomówienie.
Aaa i zgłoś też razemków: https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-magdalena-biejat-nagrody-wyplacilismy-sobie-zgodnie-z-zasada,nId,6446220
@scarecrov: podatek to nic, sprawozdania finansowego by im nie przyjeli
Na wiele nie licze, ale wszystkie fałszywie oskarżające go komentarze o korupcję zescreenowałem i wysłałem na meile mentzena i nowej nadziei.
@Latarenko: patrząc na ich oferty zatrudnienia, jakoś nie dziwi mnie że robisz to za psi #!$%@? XDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)