Aktywne Wpisy

Kiedy niemowlak jest mniej angażujący i chociaż trochę daje odpocząć? Chuop pyta, bo już prawie ochujoł ze zmęczenia fizycznego i psychicznego. (╯︵╰,)
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.

Jedno jest pewne - walka solistek o medale będzie arcyciekawa, czego oczywiście Nam wszystkim - miłośniczkom i miłośnikom elegancji, technicznego kunsztu i estetyki życzę. Łyżwiarstwo figurowe jest chyba jedną z tych niewielu rzeczy (choć pozornie mało istotną), które przypominają że stary, stabilny świat jeszcze nie całkiem umarł w dobie globalnego wariactwa. #mediolan2026

@BornToDie69: no to nie jest ulana. Na oko BMI ma w normie
@Mihu_:
To jest w drugą stronę. Przegrywy są poniżane i wyśmiewane przez ludzi za coś na co w dużej części nie mają wpływu (np. brzydki ryj).
Pogarda ze strony kobiet boli ich bardziej bo od kobiet oczekiwali empatii i współczucia (no i może cimcirimci).
Swój ból wynikający z odrzucenia przekuwają w nienawiść do (szok!) kobiet.
@Tasde:
Na picrel po prawej masz BMI 24.9, tutaj laska jest w pozycji półleżącej i brzuch wygląda znacznie lepiej. Na bank ma BMI
źródło: 9hkonfunod001
Pobierz@qrak01: nie
Co do mnie, podobają mi się raczej wysportowane kobiety i ta zależność z grubością ręki także mi nie pasowała.
Nie wiem czy to miał być do mnie przytyk czy co, ale mnie się podobają wysportowane kobiety i ta grubość ramienia jest dla mnie bardzo zawodnym wskaźnikiem
@SN73: ty piszesz o chudych, kościstych. Ta ze zdjęcie na pewno nie jest chuda, ale nie jest też ulana