Aktywne Wpisy

ShockDeals +268
nowszyja +398
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

@BornToDie69: no to nie jest ulana. Na oko BMI ma w normie
@Mihu_:
To jest w drugą stronę. Przegrywy są poniżane i wyśmiewane przez ludzi za coś na co w dużej części nie mają wpływu (np. brzydki ryj).
Pogarda ze strony kobiet boli ich bardziej bo od kobiet oczekiwali empatii i współczucia (no i może cimcirimci).
Swój ból wynikający z odrzucenia przekuwają w nienawiść do (szok!) kobiet.
@Tasde:
Na picrel po prawej masz BMI 24.9, tutaj laska jest w pozycji półleżącej i brzuch wygląda znacznie lepiej. Na bank ma BMI
źródło: 9hkonfunod001
Pobierz@qrak01: nie
Co do mnie, podobają mi się raczej wysportowane kobiety i ta zależność z grubością ręki także mi nie pasowała.
Nie wiem czy to miał być do mnie przytyk czy co, ale mnie się podobają wysportowane kobiety i ta grubość ramienia jest dla mnie bardzo zawodnym wskaźnikiem
@SN73: ty piszesz o chudych, kościstych. Ta ze zdjęcie na pewno nie jest chuda, ale nie jest też ulana