Aktywne Wpisy

toniemojekonto1 +405
Wie ktoś może jaką w końcu kwotą zakończyła się zbiórka pieniędzy na teriapie dla szanownej pani, po słynnej akcji w Poznaniu? Czy są jakieś rachunki albo potwierdzenie, że pani faktycznie trafiła na terapię ? Większość już chyba zapomniała, a przypominam, że zbiórka pieniędzy i przeznaczenie jej na inny cel jest przestępstwem.
#poznan #pieklokobiet #pielkomezczyzn #zbiorka
#poznan #pieklokobiet #pielkomezczyzn #zbiorka

#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
@Przydupaska Tradycyjnie - walnij sete przed jazdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to może jakaś farmakologia na uspokojenie albo spróbuj tak jak ja - poszedłem na egzamin po nocce w robocie, nie przespałem nawet godziny. Miałem tak wyrąbane na wszystko łącznie z tym egzaminem, że zdałem
@robertx: ale często musisz podejmować decyzje pod presją czasu, co zdecydowanie bywa stresujące, opka wymiotuje w sytuacjach stresowych co świadczy o tym że sobie z tym nie radzi. Skąd przekonanie że każdy musi mieć uprawnienia?
Stresorem jest tutaj "egzamin" nie "ruch drogowy".
Wiele jest osób, które uwaliły egzamin za pierwszym razem, a są dobrymi kierowcami.
Nie przesadzaj.
@Przydupaska: o kurde znam to. Co ciekawe nigdy się tak nie stresowałem przy np. egzaminach w szkole. Egzamin zdałem dopiero jak się właśnie wyluzowałem, pogodziłem z konsekwencjami niezdania i na nie psychicznie przygotowałem. Wtedy przestałem się bać i jak ręką odjął. Myślę, że powinieneś szerzej spojrzeć na temat i zastanowić się czemu ogólnie tak reagujesz na stres bo to nie jest
"Miej #!$%@?, a będzie Ci dane."