Aktywne Wpisy

Wyaderny +928
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
TP53 +31
Zastanawiam sie czy nie przygarnąć 5 letniej kotki, ktora byla do tej pory bezdomna. Kotka po operacji uszka, odrobaczona, zaszczepiona. Co myslicie? Odnajdzie sie w mieszkaniu z 7 letnim dzieckiem? Wczesniej nie mielismy kota. To bylaby duza zmiana dla niej bo z obiezyswiata stala by sie niewychodzacym kotem. Podobno tulisinska i łasząca się.
#koty #kitku #pokazkota
#koty #kitku #pokazkota
źródło: 1000030658
Pobierz

Ale co to za ludzie?
źródło: parasite
Pobierz@memifazi: naprawdę uważasz, że poruszanie tematu jednego z liderów partii, która potencjalnie może być w przyszłej kadencji w koalicji rządzącej to tylko temat zastępczy, aby wyciszyć sprawę jakiejś Nadii w jakiejś restauracji?
@memifazi: ty to jesteś po prostu debilem. Robisz jakieś trollsie wpisy w których pokazujesz, ze jesteś prawicowy bucem, a wydaje ci się że orasz lewactwo.
@memifazi: twoja teza jest tak logiczna jak stwierdzenie, że ktoś podpalił budynek, żeby odwrócić uwagę od psiego gówna na trawniku.
@djtartini1: to jedna z głównych postaci, czy nawet nikt warty zostania posłem? Choose one xD
@Bover: hmm no na pewno biorąc pod uwagę zainteresowanie mediów ta Marta Lempart jedna z głównych postaci opozycji, zaś "potencjalny poseł" odnosiło się do jej pracownika z tekstu- może niejasno się wyraziłem. Zaś Martę Lempart raczej wezmą na listy co widac choćby w jej zaproszeniach do sejmu lub pokazywaniu się z politykami.