Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@memifazi: jakaś studentka jest leniwa = lewactwo zaorane a memcen krul xD wy serio macie gwóźdź w mózgu xD konfa to serio partia dla tzw. freethinkerów, którzy o sobie mają zdanie wywalone w kosmos a reprezentują zdolności myślenia i łączenia faktów na poziomie bobra xD
  • Odpowiedz
coś czułem że #mentzen jest na ustach #neuropa dla odwrócenia uwagi xd

@memifazi: naprawdę uważasz, że poruszanie tematu jednego z liderów partii, która potencjalnie może być w przyszłej kadencji w koalicji rządzącej to tylko temat zastępczy, aby wyciszyć sprawę jakiejś Nadii w jakiejś restauracji?
  • Odpowiedz
i onucą, namawiaj mnie dalej do głosowania na konfe xd

@memifazi: ty to jesteś po prostu debilem. Robisz jakieś trollsie wpisy w których pokazujesz, ze jesteś prawicowy bucem, a wydaje ci się że orasz lewactwo.
  • Odpowiedz
@memifazi: a do tego pomijasz wszystkie niewygodne pytania jakie padły w tym wątku. Wdajesz się tylko w pyskówki, nie potrafisz rozmawiać na poważnie. Obyś zaprzestał działalności na Wykopie jak najszybciej.
  • Odpowiedz
jako jedna z głównych postaci opozycji i no takich ludzi sobie dobiera więc to może być nawet potencjalny poseł.

@djtartini1: to jedna z głównych postaci, czy nawet nikt warty zostania posłem? Choose one xD
  • Odpowiedz
to jedna z głównych postaci, czy nawet nikt warty zostania posłem? Choose one xD

@Bover: hmm no na pewno biorąc pod uwagę zainteresowanie mediów ta Marta Lempart jedna z głównych postaci opozycji, zaś "potencjalny poseł" odnosiło się do jej pracownika z tekstu- może niejasno się wyraziłem. Zaś Martę Lempart raczej wezmą na listy co widac choćby w jej zaproszeniach do sejmu lub pokazywaniu się z politykami.
  • Odpowiedz