@jaszczurki: szanuję p. doktora. Część inspiracji czerpię, kilka stówek w nadmiarze poszło na działalność społeczną doktora. Ale doktor #blackpill motzno.
@jaszczurki: był fajny przez 3-4 odcinki, ale potem się zapętlił. Nic dziwnego, ze wykopki o nim zapomniały.
Ja pamiętam, jak w jednym materiale na jakimś bliźniaczym kanale youtube się odpalil w "obronie wartości" jako ultra konserwa, wyglądało to jakby stał za pisem i kościołem
@jaszczurki: na początku miałem go za zwykłego pisowca ale jednak jego przesłanie jest dużo większe jedzie równo po wszystkich i to jest zajebiste. Ostatnio też zaimponował mi tym jak zjechał trad-cuckow i powiedział coś w stylu że 'czasy sie zmieniły i żeby jakoś to ogarnąć trzeba spróbować jakoś żyć z tymi wszystkimi juleczkami w symbiozie xd'. wizjoner, takich ludzi nam potrzeba
@Luk_1mex: Nie wiem co miał dokładnie na myśli w tym zdaniu, ale fakt że już nie wrócimy do dawnego układu społecznego, nowy zostanie wypracowany w ciągu następnych 10-30 lat w toku dalszej ewolucji społecznej
@jaszczurki: szczerze mówiąc, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Szarpanki z Życiem. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia podstaw blackpillu większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także racjonalne podejście Bogdana, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Jordana Petersona. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność by naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić
@jestem_tunowy ładnie Ci peron odjechał xD Generalnie lubię typa, ale jest za bardzo stronniczy i nie przykłada większej uwagi do researchu przez co często wygaduje głupoty.
źródło: comment_16079458136NOEZvBO7UXUmVYs8QdHAu
PobierzJa pamiętam, jak w jednym materiale na jakimś bliźniaczym kanale youtube się odpalil w "obronie wartości" jako ultra konserwa, wyglądało to jakby stał za pisem i kościołem
Ostatnio też zaimponował mi tym jak zjechał trad-cuckow i powiedział coś w stylu że 'czasy sie zmieniły i żeby jakoś to ogarnąć trzeba spróbować jakoś żyć z tymi wszystkimi juleczkami w symbiozie xd'. wizjoner, takich ludzi nam potrzeba
dopiero byłeś zielonką już jesteś bordo gratulacje xd
Najlepszy jego film xD
@jaszczurki: ała...
Komentarz usunięty przez autora