Wpis z mikrobloga

@michal_0107: a myślisz, że policja nie przyjmie zgłoszenia, jeśli gościu zgłosi, że idzie na spotkanie z osobą, która zorganizowała dla niego narkotyki? Co Ty myślisz, że się pośmieją z „Mirka” że takiego śmiesznego „pranka” zmontował? Jeśli on to zgłosi, to odbiorą jego dane (imię, nazwisko, pesel) i pojadą na miejsce.
To #!$%@?ństwo ale przyszedł mi do głowy diaboliczny pomysł aby umówić tinderówkę z patrolem policji xDDD

@serek_heterogenizowany: mam nadzieję, że tobie także #!$%@?ą za podżeganie (w Polsce występuje karalność prowokacji) - to by był plot twist jakbyś dostał wyższy wyrok
@SitEnee: Dokładniej to #!$%@?ć ludzi co sprzedają narkotyki, często wiedzą że mogą kogoś zabić (Wiadomo, nie mówię tutaj o marihuanie), ale mają w to #!$%@? dla pieniędzy, a pośrednio #!$%@?ć kupujących, bo to wspierają i finansują. Raczej jak pijesz alkohol to znasz jego skład, prawda?
@serek_heterogenizowany: ty serio pytasz czy nasłanie policji na dziewczynę z którą pisałeś podszywając się pod inną osobę w celu namówienia jej na stosunek płciowy i jeszcze zgodziłeś się na narkotyki jest dobrym pomysłem? Sąd nie wie co to jest trolling. Przegrywy to serio debile