Aktywne Wpisy

Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple

Nortom +67
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak

źródło: 1000010422
Pobierz
Nawet nie można uciec do morza śródziemnego, bo pływa po nim Izraelska flota i również ostrzeliwuję budynki mieszkalne. Przypomnę tylko, że gdy w Kijowie zaczynało brakować prądu, to pół świata wysyłało agregaty prądotwórcze, wraz z ropą do nich. Co robi świat w obliczu tak dramatycznej sytuacji narodu palestyńskiego? Nic. To znaczy, chyba czeka aż akt czystki się dopełni.
#izrael
źródło: 7c9b7420678a9a9da1fe813d04973240ee4527c0e9b3c1bbd56a82d8be959430
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zenek-stefan1: Nic dziwnego że świat ma to w dupie xD
Jak w sobotę zmasakrowali ponad tysiąc cywili to na całym świecie Palestyńczycy wpadli w ekstazę i szał radości i wymachiwali tymi swoimi flagami wszędzie ciesząc się z ludobójstwa cywili, a teraz płacz, że Izrael zrobił im z d--y jesień średniowiecza
@zenek-stefan1:
zenek ale palestyńczyków porównujesz do ukraińców? serio?
a jak już masz taką fantazję to porównaj jeszcze zachowanie obu przywódców
@pomidorowymichal1: Egipt ma ich w dupie, rządzi tam junta wojskowa która obaliła Bractwo Muzułmańskie, które wspierało Hamas, po tym co zrobili cały świat ma ich w dupie, co najwyżej Iran traktuje ich instrumentalnie do destabilizacji Izraela
@NaczelnyWoody: to nie jest usprawiedliwienie. Tym tokiem myślenia popierałbyś Ukraińców którzy weszliby do rossji i zaczeliby strzelać do cywili.
@NaczelnyWoody: świat nie może mieć ich w dupie i musi przestrzegać zasad praw człowieka i zasad prawa humanitarnego. Izrael również a tego nie robi
@zenek-stefan1: o to to. Jak robisz wyjątki od prawa to to prawo możesz wsadzić sobie w dupę
Jeśli już to pół świata zachodniego do zaprzyjaźnionego państwa które podziela ich wartości. A że świat arabski z samym Hamasem wolą wydawać środki finansowe na dżihad niż pomoc ludności cywilnej
Świat nic nie musi. To tylko nasza dobra wola. Cieszę się że przywilej humanitarnego traktowania obowiązuje tylko społeczeństwa które same tego przestrzegają.
@masz_fajne_donice: No właśnie nie i nie wiadomo czy będzie
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Flagę UPA i gryfa SS Galizien ?
Nawiasem mówiąc trzeba być niezłym kretynem by atakować kraj od którego jest się całkowicie zależnym.