Aktywne Wpisy
mar0uk +2
Pod nieobecność w domu chlopaka, włączyłam jego kompa aby sobie pograć, automatycznie włączył mi się jego discord
Zauważyłam że jedna dziewczyna o którą jestem mega zazdrosna widnieje w ostatnich konwersacjach
Weszłam ale okazało się że to tylko było: hej, hej
Chłopak usunął w międzyczasie ta konwersacje zdalnie
Przywróciłam ja bo myślałam że ona mu coś wysłała
Dowiedział się o tym
Jak bardzo toxic jestem, bo chyba nie da się tego inaczej nazwać
Zauważyłam że jedna dziewczyna o którą jestem mega zazdrosna widnieje w ostatnich konwersacjach
Weszłam ale okazało się że to tylko było: hej, hej
Chłopak usunął w międzyczasie ta konwersacje zdalnie
Przywróciłam ja bo myślałam że ona mu coś wysłała
Dowiedział się o tym
Jak bardzo toxic jestem, bo chyba nie da się tego inaczej nazwać
Runaway28 +8
#przegryw Julka siedzi przed chuopem a chuop spierdoks nic nie jest wstanie zrobić. Yyeahac tych co mówią na mnie oski...
Będzie trzeba zerknąć jak sprawa wygląda z ręcznym instalowaniem nowszych andków na starych telefonach... Obym tylko nie skaszanił nic.
Ale będzie #!$%@?... Z tymi wszystkimi 2FA i innym gównem... Reinstalowaniem apek... Jezu.
@PiersKurczaka: nikt nie zmusza do uzywania apek bankowych, a przestarzaly soft to DZIURY systemowe, ktore latwo uzyc do wykradania danych.
Jakiego fona masz, czy jednak troche wstyd?
@PiersKurczaka: Jakiego Androida masz, że apka bankowa ci przestanie działać?
Nie wstyd, ale po co ci ta wiedza? Chłopie, ja nie kupuję rzeczy dla szpanu, tylko dla funkcjonalności. Szpanowanie mnie kręciło jak miałem może 15 lat i chciałem się pokazać przed ziomeczkami jaki to jestem fajny modny i na czasie. Nie jest ci ta informacja zupełnie do niczego potrzebna.
@lycaon_pictus: Jeśli ma mBank, to Android 7.0 z 2016 roku.
@PiersKurczaka: Żeby ci uświadomić jak bardzo jest to lekkomyślne. Na komputerze masz xp lub 7, czy jednak system który jest wspierany?
@rafosk: czyli nie taki stary. Velo bank też nową apkę wypuścił, ale na siódemce pójdzie.
@rafosk: ja Win 7 porzuciłem dopiero niecałe 2 lata temu i to też tylko dlatego, że już musiałem nowego kompa kupić.
OP ma sporo racji. To jest trochę przesada, że tak szybko ubija się
Informacja jest podstawą
Ale podstawą czego? Ja nie zadałem w poście żadnego pytania, nie oczekuję żadnej odpowiedzi ani żadnej pomocy. Więc do czego konkretnie jest ci potrzebna ta informacja? Chcesz zweryfikować, czy telefon, który opisałem jako "sprawny, któremu niczego nie brakuje", faktycznie jest sprawny i niczego mu nie brakuje? Po co? Pracujesz w urzędzie statystycznym czy o co chodzi?
@PiersKurczaka: No widzisz, dla Ciebie w pełni sprawny i niczego nie brakuje, a dla programistów apek już nie( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiersKurczaka: no niczego poza 5 latami łatek bezpieczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)