Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
uncle_freddie +264
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
- Panie wolnościowcu, bo tu padło takie pytanie, ponieważ bardzo mocno krytykuje pan działania społeczno-edukacyjne, tej zimy było takie badanie, w których organizacjach wolnościowych ludzie najmniej boją się o zmarnowanie swoich wysiłków przez własnego szefa, pierwsze miejsce Stowarzyszenie KoLiber, drugie miejsce Kluby Austriackiej Szkoły Ekonomii, trzecie Stowarzyszenie Libertariańskie.
- A nie było Kongresu Nowej Prawicy przypadkiem?
- Nie, nie było Kongresu Nowej Prawicy.
- Nie było Kongresu Nowej Prawicy, popatrz pan!
- Był, ale nie był w pierwszej trójce. Panie wolnościowcu, jednak tam funkcjonuje, jak pan to nazywa, ta wredna działalność społeczna. 3 na 100 działaczy tylko boi się o swoje wysiłki, to chyba nie jest tak dużo, prawda? Może jednak idźmy tą drogą, a nie kanapizmami które mają 0,2% poparcia w społeczeństwie i są tragedią jakąś okrutną?
- Proszę pana, spośród dwóch kuców, z których jeden rozdaje ulotki z feniksem, a drugi siedzi w bibliotece i czyta Misesa, ten pierwszy się bardziej boi o swoje poparcie. Ale on zwycięża w wyborach. Widzi pan, celem życia nie jest przeżycie.
- A co, przepraszam?
- Przepraszam, to ja nie będę zastępował pańskich blogerów. Kuce mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i zawalają matury. A pan chce tylko edukować. Niech pan sobie edukuje i żyje dalej.
- Mam nadzieję że będę miał po co edukować i żyć dalej, panie wolnościowcu.
- Proszę pana, jak powiedział wybitny publicysta Stanisław Michalkiewicz, polską sceną polityczną rządzi ra-ra-ra-razwiedka, i ona sobie rządzi całkowicie bezpiecznie od dwudziestu pięciu lat.
- Przykro mi, ale tutaj dobre wychowanie musi zastąpić faktografia - no nie jest pan normalnym wolnościowcem.
#krul #libertarianizm #4konserwy #neuropa #koliber
@Kapoan, @Dziki_wieprz: Co Ty na test z czytania ze zrozumieniem, ale nie dotyczący Korwina, ale neutralnego tematu? Sprawdzimy jak sobie poradzisz i wtedy będziemy bliżej rozwiązania zagadki: czemu różni ludzie, różnie rozumieją te same słowa i z czego wynika ten problem. Ewentualnie pokaż wynik testu gimnazjalnego.
A to już inna sprawa, że on i tak podaje przykłady wyssane z d--y i opiera się na gospodarce, która była efektywna 200 lat temu i nijak ma się do rzeczywistości.
To popularny typ argumentacji bez argumentu: "to nie takie proste - teraz wszystko wygląda inaczej". I weź tu z takim rozmawiaj.
Ale prawa ekonomii pozostają niezmienne. Taka jest definicja prawa i tym się różni od reguły, że obowiązuje w każdym miejscu na świecie i niezależnie od
@dreaper: A to mnie zaskoczyłeś...
Dla jakich nas? Traktujesz mnie jako kolektyw? Mówię we własnym imieniu i jestem jednym człowiekiem.
Pomijam fakt, że jeśli - tak jak napisałeś - artykuł obraża Korwina, a nie poddaje krytyce jego poglądy, to z pewnością nie był rzeczowy.