Jak tylko zobaczyłem, że jest taka miejscowość jak Szachy, to wiedziałem, że muszę tam pojechać. Udało mi się połączyć szachy i rower, no i w sumie rekord życiowy przebity o te kilkanaście kilometrów. Co prawda będzie on jeszcze bity w tym roku jeszcze nie raz, pewnie jak zrobię pierwszą trzysetkę, to zrobi ona na mnie większe wrażenie. Cała trasa z naprawdę dobrymi asfaltami i wiatrem wiejącym przez większość czasu w moją lewą stronę.
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy. Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie. Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza. Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
Jak tylko zobaczyłem, że jest taka miejscowość jak Szachy, to wiedziałem, że muszę tam pojechać. Udało mi się połączyć szachy i rower, no i w sumie rekord życiowy przebity o te kilkanaście kilometrów. Co prawda będzie on jeszcze bity w tym roku jeszcze nie raz, pewnie jak zrobię pierwszą trzysetkę, to zrobi ona na mnie większe wrażenie. Cała trasa z naprawdę dobrymi asfaltami i wiatrem wiejącym przez większość czasu w moją lewą stronę.
#rowerowyrownik #szosa #100km #200km
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230430_185901
Pobierz@Kargeth: heh blisko z jednym mireczkiem się rozminąłeś o nicku @Dewastators (czyt jego wpisy)