Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Polecam Escape Room na Hubskiej udający Lidla.
Dzielnie biorą przykład z Biedry w urozmaicaniu klientom zakupów. Labirynty z palet są, wózki ze śmieciami porozstawiane po sklepach są. Trochę im jednak do Biedronki brakuje, bo nigdzie nie było pułapek z klejem na podłogach, obsługa mówiła po ludzku, no i wyjścia pożarowe też były drożne. Może i nie jest tak trudno uciec jak z Biedy, ale przynajmniej jest drożej xD.
PS. To niebieskie po lewej to nie gruba baba tylko paleta mrożonek.
#wroclaw #lidl #biedronka
@NaglyAtakGlazurnika: covid nic nie zmienił, w------m się na palety blokujące alejki od kiedy pamiętam. Zrobili mi ostatnio remont biedry, fajne, szerokie alejki, ale oczywiście na drugi dzień po otwarciu od razu z------e wzdłuż paletami z towarem, że człowiek ledwo się mieści, o wózku czy nawet koszyku zapomnij.
w tamtym roku pojechałem na 6 do Lidla walczyć o grilla gazowego ( ͡º ͜ʖ͡º)
obsługa zrobiła nam okrutny labirynt.
miałem wrażenie, że cisną z nas bekę a my jak małpy w zoo staramy znaleźć drogę do banana
Lidl faktycznie lekko odpuścił z tym tematem, ale to mam wrażenie - na własne życzenie. Wcześniej było znacznie lepiej.
@lukasz-brak Kaufland na Armii Krajowej to już powoli zaczyna Biedrę prześcigać. Szczególnie w czwartki / piątki i poniedziałki. Mam wrażenie, że kompletnie im nie idzie obecnie odbiór towaru.
Ale najlepsze
bardziej wywalone na wszytko mają
Sam chodzę do
Prychłem xD
@NaglyAtakGlazurnika: To ja nie wiem w jakim świecie ty żyjesz bo lidl jest aktualnie albo na równi z biedrą albo tańszy xD
Wystarczy popatrzeć na zestawienia koszyków pomiędzy sklepami.