Aktywne Wpisy

Viarus_ +157
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +6
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

- banda czworga - kradzieże, wałki, minimalne różnice
- paweł cookies - aspiruje do powyższych
- konfederacja - kuszą niskimi podatkami a w praktyce: zamordyzm, kato-taliban, zakazy wielu rzeczy w konteśkcie społecznym
- lewica - w drugą stronę
Nie ma normalnej partii w tym kraju, nie ma na kogo głosować.
Poczytaj sobie na start co złego robi Kaja Godek, jakie ma poglądy i od kogo startuje...
@Pozytywny_gosc: No po tym zdaniu nie pozostaje mi nic innego jak zakończyć tę dyskusję. W konfederacji jest sporo kontrowersyjnych postaci, do których można się doczepić (np. Korwin czy Braun). Natomiast powoływanie się na osoby niezwiązane z partią to jakieś totalne odklejenie. Godek nigdzie nie wróci. Miłej nocy życzę.
W konfie był również Wipler, który był turbo pisowcem
Godek, Braun, Korwin, Wipler - same dziwne osoby były lub są. Nawet Bosak był już wielokrotnie wyjaśniony, z całej partii jedynie memcen trzyma jakiś poziom. Jeden normalny na 5 xd