Aktywne Wpisy
SynMichaua +552
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
SzczotkaMiedziana +625
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Psycha by mi siadła jakbym posłuchał wywiadu mojej żony która robiąc karierę na moich plecach mówi że ja nie musiałem ciężko pracować bo miałem talent i w sumie to ona z----------a a nie ja
Trzymaj się Robert
#lewandowski
Tymczasem Polak Robercik już nie, bo talent xD
Polki mają pogardę genetycznie wgraną do Polaków i to widać.
nie szanuje swojego faceta
swoje zdanie forsuje nie patrzac na uczucia partnera
stosuje p-----c emocjonalna
umyslnie umniejsza pozycje swojego partnera golryfikujac jego rywala z branzy -
Z drugiej strony mówienie, że doszła do miejsca gdzie stoi o własnych siłach to jest mało śmieszny żart. Wystarczy spojrzeć ilu ludzi zna panieńskie nazwisko Anny (teraz aferka jest więc wielu można rzeczywiście znać). Anna jest Anną Lewandowską, czyli żoną Lewandowskiego. Tak jak żona Dudy
"I was practicing in a bunker down in Texas and this good old boy with a big hat stopped to watch.
The first shot he saw me hit went in the hole. He said, “You got 50 bucks if you knock the next one in.”
I holed the next one.
Then he says, “You got $100 if you hole the next one.” In
@OCIEBATON: XDDDDDDD
W ogóle to xD, że sam na to nie wpadałeś.
2. Nic takiego nie powiedziała. Chodziło jej najprawopodobniej po prostu o to, że Robert od początku był piłkarskim objawieniem, zdradzał talent od najmłodszych lat, a ona po prostu nie - miała mniej talentu i musiała się napracować, żeby zobaczyć pierwsze wyniki. Nie oznacza to, że Robert musiał mniej pracować -
Tutaj faktycznie jest jakaś mini afera poza wykopem ?