Aktywne Wpisy
panthererose +9
Mirki, ile u Was kosztuje wymiana opon i skąd jesteście? Bo z sezonu na sezon jest coraz drożej. Z letnich na zimowe płaciłam 120, a teraz z zimowych na letnie 130 - obwarzanek warszawski.
#wulkanizacja #opony #wymiana
#wulkanizacja #opony #wymiana
WielkiNos +230
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- Mieszkanie powiedzmy 40m od dewelopera
- mieszkanie 40m wtórny, do remontu (ale z garażem, więc nie perskie dywany)
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanied #praga
Dla mnie w tym momencie już Ursus lepszy, a za zaoszczędzone pieniądze wole se dookoła świata pojechać.
@obywatel_gov:
Ale ulica to sobie już wycenia w kwotach ofertowych XD po prostu clown world
@Antiax: no w prognozach będzie nią jeździło tyle osób, że tramwaj by był wystarczający więc UE nie będzie bardzo chętna żeby dać na to kasę. Przecież po to w ogóle jest tam wrzucony ten #!$%@? kawałek na Służewiec żeby statystyki trochę lepiej wyglądały ale ogólnie to jest to kiełbasa wyborcza i tyle.
@frnk: na którym odcinku, gdzie to można sprawdzić?
@ZdeformowanyKreciRyj: @meister_chlepka fajnie sie czyta ten discuss ale brakuje w nim mojego ulubionego plot twist XD
otóż totalnie #!$%@? m2 poprzez rozjebudne z stacjąprzesiadkową na swietokrzyskiej a raczej łącznikiem miedzy stacjami m1 i m2....
Mocno okrojono przejście bezposrednie miedzy stacjami po to by kumpel królika mógł sobie wypadkowac tam wieżowiec biurowiec( przy