Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Soothsayer +47
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

źródło: comment_s98cqXqkUCGbyHBTPnnvC7cADcXle28W
PobierzSprawili, że wszyscy myślą iż Hitler był z Niemiec a Mozart z Austrii ( ͡º ͜ʖ͡º)
reakcje pisemne:
1. "nice xD"
2. kolejna osoba nie ogarnęła, że to nie polandball tylko Austria xD po wytłumaczeniu przeze mnie, że to AT, przyszło tylko "aha" (czyli twierdzi, że ujowe, ale nie powie xD klasyk u Niemców)
3. przyszło tylko "warum?" (czyli nie wiem, czy nie ogarnęła przekazu czy po prostu nie życzyła sobie rozgrzebywania tematu)
4. kolejna osoba (urodzona i wychowana
w sumie całą sprawę można podsumować tym memem:
źródło: temp_file.png7714330434315120798
Pobierzjak chcesz wkurzyć Niemców, to popytaj o pakt Ribbentrop-Molotow. Mój mąż nawet w szkole tego nie miał.
Nawet na orlim gnieździe Hitlera stoi przy Ribbentropie (był tam gościem i bliskim współpracownikiem Adolfa), że to "nic nieznacząca postać w polityce" była. no