Aktywne Wpisy

Plotkova99 +13
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +38
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

Jak wrażenia? Jesteście zadowoleni? Na ile jazdy wystarczy bateria?
#rower #gravel #sram #szosa
Ja jeżdżę na SRAM FORCE. To prawie to samo, jest super, zdecydowanie lepiej niż Shimano 105, które miałem wcześniej. Znaczy, 105 też działała bardzo dobrze, nie miałem żadnych problemów, ale FORCE jest jeszcze lepszy!
mając GX AXS mogę zostawić swoją korbę z GRX i używać kasetę shimano więc wyjdzie taniej, przechodząc na xplr musze zmienic wszystko.