Aktywne Wpisy
#gielda naprawdę ładujecie się w spółki Po takich wzrostach? Zero instynktu samozachowawczego¯\(ツ)/¯
źródło: 1000048343
Pobierz
Łapę stopa żeby wrócić na szlak . Mam z 15 km z buta jak coś :/ wszyscy jadą w przeciwną stronę :/ będę szedł powoli
Dobrze że już nie ma upału . I fajny wietrzyk wieje
#zlomkiemprzezswiat #autostop
Dobrze że już nie ma upału . I fajny wietrzyk wieje
#zlomkiemprzezswiat #autostop
źródło: image_picker_DD2C743D-AD0F-46CF-8A71-B8495616AD51-1276-000000225992BBB1
Pobierz

Miało być pięknie, miał być wspaniały deszczowy night ride po kwadraty a skończyło się na przemykaniu chodnikami za żono bo cudna lampka z proxa za stopisiont uznała, że zmieni się w grzechotkę. I jak zawsze mam czołówkę w kieszeni to raz zapomniałem.
Z plusów to w Katowicach na gospodarczej dociągnęli DDR z Nikiszowca do 3 stawów, także infrastruktura zaczyna przypominać coś sensownego a nie garść lużnych odcinków.
Ma kto poradzić coś bardziej pancernego żeby te 600lm 2h minimum świecenia i tryb "żeby mnie widziało" na te 8-10h? I się kurła nie rozpadło po miesiącu na tych pokopalnianych śląskich gruzach.
Total explorer tiles 273
Max cluster size 148
Max square size 9 x 9
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
Takie miałem https://www.rowertour.com/p/247006/lampka-przednia-prox-kastor-i
Często po nocach lasy zwiedzam i 600 lumenów to minimum. Szukam czegoś co jest wystarczająco pancerne żeby się nie z-------y, w tym proxie aku sie oderwał z mocowań i grzechocze w środku, mocowanie wciskano-klejone więc nie polutuję.