Aktywne Wpisy

KingaM +50
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +333
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

Miało być pięknie, miał być wspaniały deszczowy night ride po kwadraty a skończyło się na przemykaniu chodnikami za żono bo cudna lampka z proxa za stopisiont uznała, że zmieni się w grzechotkę. I jak zawsze mam czołówkę w kieszeni to raz zapomniałem.
Z plusów to w Katowicach na gospodarczej dociągnęli DDR z Nikiszowca do 3 stawów, także infrastruktura zaczyna przypominać coś sensownego a nie garść lużnych odcinków.
Ma kto poradzić coś bardziej pancernego żeby te 600lm 2h minimum świecenia i tryb "żeby mnie widziało" na te 8-10h? I się kurła nie rozpadło po miesiącu na tych pokopalnianych śląskich gruzach.
Total explorer tiles 273
Max cluster size 148
Max square size 9 x 9
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
Takie miałem https://www.rowertour.com/p/247006/lampka-przednia-prox-kastor-i
Często po nocach lasy zwiedzam i 600 lumenów to minimum. Szukam czegoś co jest wystarczająco pancerne żeby się nie z-------y, w tym proxie aku sie oderwał z mocowań i grzechocze w środku, mocowanie wciskano-klejone więc nie polutuję.