Aktywne Wpisy

Pechpechpech +55
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później

RaszuVanTraszu +11
Rozwala mnie najbardziej to że w PO wszyscy mają zbiorową amnezję. Wypowiadają się i obiecują jakby byli nową partią, tymczasem rządzili przez dwie kadencje, gówno zrobili, a na koniec stracili mandat społeczny na korzyść PiSu. I to jest dzisiejsza opozycja która chce rządzić tym krajem. Druga rzecz która mnie rozwala to że obecni 30-latkowie pamiętają #!$%@? lat 2007-2015 i zdarzają się tacy którzy będą głosować na Tuska i spółkę.
#wybory
#wybory
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak jak inni ale przynajmniej mówią, że też nie będą od ciebie zabierali. Katotaliban? Zakaz Aborcji? Raczej takie tematy młodych mężczyzn nie interesują. Już nie mówiąc, że z tym katotalibanem to jest wielkie XD, może kilka lat temu by to przeszło ale teraz? kiedy duża społeczeństwa jest laicka to tak na 100% tak będzie...
#konfederacja #polityka
@Riiuku: mężczyznom
Wolę partię która jest jak najdalej od ruskiej idei.
@Riiuku: ile? Z czego zrezygnują? Bo z całości to zrobia z Polski kraj 3 świata beż edukacji służby zdrowia i policji.
Jeśli tylko z socjalu to spadnie ci conajwyzej VAT z 23 na 22%
Życie sobie za to normalnie od nowa ułożysz, ale za to będziesz żył w zamordystycznym kalifacie religijnym poza UE i w strefie ruskiego miru.
Takie tematy nigdy nikogo nie interesują. Do czasu. Wtedy nagle każdy przypadek staje się "tym wyjątkowym" kiedy dotyczy Twojej dziewczyny, córki czy wnuczki
(-‸ლ)
@Riiuku: nie, #!$%@?, wcale XD nic nas nie interesują.... to że Ty nie ruchasz to Twój problem, zresztą to tłumaczy dlaczego głosujesz na Konfę
@Riiuku: No faktycznie dość łagodne te poglądy mają xDDDDD Ja #!$%@?
@Riiuku: Całe szczęście większość osób deklarujących poparcie dla nich, nie osiągnęło jeszcze wieku wyborczego.
@Riiuku: Wydaje mi się, że politycy, którzy mają proste rozwiązania dla skomplikowanych problemów mają swoją definicję i nazywamy ich „populistami”. Czy jak nie ma pasiastych krawatów, to się już nie liczy?
@Riiuku: super propozycja bulwo, a potem przychodzi memcen na wywiady i mówi, że w sumie żadnych konkretów na to nie ma i większość podatków musi zostać, socjale muszą zostać, a te niskie podatki to bajki do przyciągania idiotów. Jak widać nadal działa. Za to w zamordyzmie, szuryzmach, fanatzymie religijnym i ruskiej propagandzie konkretów im nie brakuje
@Riiuku: to o konfederacji? Nie rozśmieszaj mnie. memcen przecież osrał zbroje w sprawie podatków w wywiadzie do wp.pl. Ten nieuk nie potrafił nawet obliczeń podać. #!$%@?ć konfę, banda zamordystów,