Aktywne Wpisy
Corrny +485
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
Zulf +721
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak jak inni ale przynajmniej mówią, że też nie będą od ciebie zabierali. Katotaliban? Zakaz Aborcji? Raczej takie tematy młodych mężczyzn nie interesują. Już nie mówiąc, że z tym katotalibanem to jest wielkie XD, może kilka lat temu by to przeszło ale teraz? kiedy duża społeczeństwa jest laicka to tak na 100% tak będzie...
#konfederacja #polityka
ja rucham i też mnie to nie interesuje, pojedzie się najwyżej na słowacje i tyle
@sandal: i to jest główny minus, bo co do konserwatyzmu społecznego można się sprzeczać i robić kompromisy, tutaj nie ma na to miejsca
@Riiuku: W okresie kilku-kilkunastu lat od teraz. Konfederacja sama mówi o tym, że nie zniesie tych podatków szybko
@Riiuku: Dlaczego kłamiesz o zakazie aborcji?
pasuje do czego niby, i co to znaczy onusek?
i co to znaczy "onusku"? xD
czyli nazwa #stoppolonizacjipolski dotyczy PiSu tak? coś w podobie to tej akcji niemieckiej partii i to pewnie chodziło o rząd Angeli Merkel a nie o polskich pracowników?
i co to znaczy "onusku"? xD
nazwa to nazwa, czyli jak nazwę Cię #!$%@? to wcale nie nazwałem cię #!$%@??
@Leszcz_Bagienny: Człowieku, pis to bandyci, nieudacznicy i złodzieje. PO co najwyżej miało kilka wpadek wizerunkowych, ale administracja działała, polityka zagraniczna działała, w czasie kryzysu osiągneli wzrost gospodarczy, zmniejszyli inflację o 10% z 9 na -1.
Pisać pis=po może tylko pisowiec konfederata, mający za nic wartości demokratyczne i chcący zguby tego kraju.
pewnie że nie tak jak "prawo i sprawiedliwość" jednak po coś ta nazwa powstała prawda?