Aktywne Wpisy

moll +62
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak można być tak ułomnym żeby zamiast z 500k kapitału otworzyć interes to bawić się w jakieś rentierstwo w wieku 30lat. No nie rozumiem tego, przecież 1,5k PLN co miesiąc w kieszeni nie zrobi cię bogatym... może co najwyżej zapewni przetrwanie i to na prymitywnym poziomie pod warunkiem że oba mieszkania są spłacone i mieszkasz w jednym.
Chyba by mnie musiało powalić by zbierać 500k i mrozić to na 25 lat by mieć 1.5k więcej co miesiąc
Rentierstwo jest przereklamowane
@Energydrink: interes nie jest perpettum mobile i wymaga zaangażowania, zdecydowanie większego niż wynajem.
Odpowiedź: Nie wiem kurde, coś bym wymyślił, nie grozi mi posiadanie takiego kapitału więc tak gadam tylko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wynajmujesz gustowny apartament za 3500 ziko
@PfefferWerfer Jest masa pomysłów, jak uzbieram 500k to dam znać co otwieram. Ale buda z dobrym kebsem zawsze prosperuje, tak samo firmy z prezentami okazjonalnymi na allegro. Automaty vendingowe są mniej wymagające niż rentierstwo.
Poza tym te "biznesy" które wymieniłeś lecą na tak małych marżach,