Aktywne Wpisy

Czarny_Wilk +88
#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Loginieistnieje +55
Jprdl muszę o tym napisać bo się udusze. Tydzień temu w biurze pojawiła się nowa różowa, przeciętna z wyglądu, ale bardzo miła. Kilka razy zagadała czy bym jej nie podwiózł na chatę(jakoś półtorej kilometra) po pracy, ale miałem umówione zajęcia po drugiej stronie miasta więc odmawiałem. Dziś się zgodziłem... Ledwo wyjechaliśmy z parkingu a ta już sama z siebie zaczęła ssać, nigdy nie miałem tak dobrze wypucowanego berła, połknęła i jeszcze się

Jak można być tak ułomnym żeby zamiast z 500k kapitału otworzyć interes to bawić się w jakieś rentierstwo w wieku 30lat. No nie rozumiem tego, przecież 1,5k PLN co miesiąc w kieszeni nie zrobi cię bogatym... może co najwyżej zapewni przetrwanie i to na prymitywnym poziomie pod warunkiem że oba mieszkania są spłacone i mieszkasz w jednym.
Chyba by mnie musiało powalić by zbierać 500k i mrozić to na 25 lat by mieć 1.5k więcej co miesiąc
Rentierstwo jest przereklamowane
Jest tyle białych plam na biznesowej mapie Polski że życia braknie by
@PfefferWerfer: dzialka plus domek modułowy pod wynajem. Za 500k dwie działki plus dwa domki 4 osobowe pod dużym miastem (wro czt kato) nad jeziorem. Same działki po 25k, malutkie ale z widokiek nq jezioro
@Energydrink: Rentierstwo jest wygodne i mniej ryzykowne.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu