Wpis z mikrobloga

@nilhir: zależy czy jesteś starszym graczem pamiętającym pierwsze 3 części czy gimbaza wychowana na CoD ;) dla tych drugich RE6 jest dobre, ci pierwsi będą chcieli czegoś w starym klimacie i taka jest właśnie Veronica X, ostatni RE w stylu RE1,2,3 czyli nie w 3D środowisku jak RE4, 5 i 6, dla mnie świetna gra i ciągle myślę żeby kupić i pograć jeszcze raz bo nową motywacją są trofea.
  • Odpowiedz
@nilhir: no i dodam że Veronica X ma ciekawą fabułę czego nie można powiedzieć o RE6, Racoon City jest fajne tylko przez 4 postacie którymi się gra, zajebiste są, fajnie gadają miedzy sobą, świetne głosy, czuć moc.
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: Może i bym się skusił, ale chwilowo muszę sporo kasy wydać na różne drogie bilety więc korzystam tylko z tego co mi zostało w portfelu na PSS na moim koncie bo nie mam chwilowo kasy na inne rzeczy :/
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: Tylko w sumie jak tak teraz myślę to 4 i 5 i tak chciałem kupić, a to już masz jakieś 4 dyszki. Jak by się znalazły jeszcze 2 osoby byłoby spoko. Mogę napisać na GT czy ktoś by był chętny na ghosta za 7 dysiu.
  • Odpowiedz