@MamZakwasy: Na aliorze pokazują to odwrotnie. Tam przy 200% jest Marcin. To teraz 140%. No generalnie 100% to 45k (czyli Marcin dzwoni na 22,5) a u mnie teraz oczekiwane saldo to 32k. Ale jakby było trzeba to dosypię. Nie dam się wyleszczyć z tych tlustych szortów przecież Cyferka pisał że będzie wielki kryzys.
@MamZakwasy: czyli wychodzi na to ze mam 100% straty od początkowego depo otwarcia przy dźwigni x20 czyli nie dałem się wycisnąć przy ledwo 5% wzrostu sp500
@gonzo91: nie wiem ( ͡°͜ʖ͡°) Przecież nie bedzie ath przed tym krachem. Pewnie po pijaku to zamknę jAK się zbiore na odwagę wziąć to na klatę. Musze usiąść i policzyć ile to by było do ath ( ͡°͜ʖ͡°) Przecież dolar się osłabia zlotowka stronk to mniej boli
@Panicz888 od razu spokorniałeś widzę, wcześniej pod tego typu wpisami plułeś jadem na prawo i lewo i się wymądrzałeś jak to ty byś wszystko lepiej rozegrał od wykopowych dawców kapitału
@151346136 pisałem to pół żartem pół serio, bo obstawiam, jest sporo takich przypadków - naczytaja się na wykopie, ze zaraz krach i otwierają przelewarowna pozycje, dokładają do depo aż psycha nie siądzie i cyk kilkadziesiąt/kilkaset k straty zaksięgowane
@Panicz888: robisz to samo co ja za każdym razem kiedy zerowałem depo, żyjesz w przekonaniu o tym, że Ty masz rację i w końcu zawróci, a wcale nie musi bo rynki nie są racjonalne
@Panicz888: powiem Ci szczerze ze intuicja mowi mi ze sporo na tym wyciagniesz, wyleszcza w koncu longujacych. Opowiesz cos o tym swingach , co to jest jak na tym tyle wyciagnales ?
źródło: 2023-03-31 13.44.54
PobierzNa aliorze pokazują to odwrotnie. Tam przy 200% jest Marcin. To teraz 140%.
No generalnie 100% to 45k (czyli Marcin dzwoni na 22,5) a u mnie teraz oczekiwane saldo to 32k.
Ale jakby było trzeba to dosypię. Nie dam się wyleszczyć z tych tlustych szortów przecież Cyferka pisał że będzie wielki kryzys.
A ile dajesz sobie czasu na wyjście na prostą?
Przecież nie bedzie ath przed tym krachem.
Pewnie po pijaku to zamknę jAK się zbiore na odwagę wziąć to na klatę. Musze usiąść i policzyć ile to by było do ath ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież dolar się osłabia zlotowka stronk to mniej boli
ofiara