P.....8
P.....8
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
P.....8
P.....8
@MamZakwasy:
Na aliorze pokazują to odwrotnie. Tam przy 200% jest Marcin. To teraz 140%.
No generalnie 100% to 45k (czyli Marcin dzwoni na 22,5) a u mnie teraz oczekiwane saldo to 32k.
Ale jakby było trzeba to dosypię. Nie dam się wyleszczyć z tych tlustych szortów przecież Cyferka pisał że będzie wielki kryzys.
2
P.....8
P.....8
@gonzo91: nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież nie bedzie ath przed tym krachem.
Pewnie po pijaku to zamknę jAK się zbiore na odwagę wziąć to na klatę. Musze usiąść i policzyć ile to by było do ath ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież dolar się osłabia zlotowka stronk to mniej boli
1
maniek74
@Panicz888 od razu spokorniałeś widzę, wcześniej pod tego typu wpisami plułeś jadem na prawo i lewo i się wymądrzałeś jak to ty byś wszystko lepiej rozegrał od wykopowych dawców kapitału
1
P.....8
P.....8
@Kapa3991: ja na dwóch swingach w tym roku zarobiłem 200k wiec nie ma trafedii
1
1.....6
@maniek74:
ofiara

ofiara
1
P.....8
P.....8
@KrowkaAtomowka:
Robiłem jak Cyferka @151346136 sugerował i T. Gessner ze stooq. Szkoda ze juz go nie ma.
A reszta wiedzy to podstawy ze studiow. Wszystko masz w internecie. Po prostu kontrakty terminowe opcje cfd forex a reszta to już od ciebie zależy jak bardzo chcesz z tej inżynierii finansowej korzystać.
Albo @DJ007 cie nauczy bardziej asekuracyjnego podejscia
1
MamZakwasy
@Panicz888: ile % depo?
0
KrowkaAtomowka
@Panicz888: jestesmy z Toba :)
0
gonzo91
@Panicz888 Nie ma powodu żeby mu nie wierzyć. Gdzie jest próg bólu? Bo chyba nie będziesz tego trzymał do ath na indeksach, co nie?
0
P.....8
P.....8
@MamZakwasy: czyli wychodzi na to ze mam 100% straty od początkowego depo otwarcia przy dźwigni x20 czyli nie dałem się wycisnąć przy ledwo 5% wzrostu sp500
0
Wujek_McKwacz
@Panicz888:
A ile dajesz sobie czasu na wyjście na prostą?
0
MamZakwasy
@Panicz888: jakiś hedge? Czy yolo?
0
P.....8
P.....8
@MamZakwasy: yolo. Raczej nie trzymam różnych instrumentów żeby nie mieć rozterek
0
P.....8
P.....8
@Wujek_McKwacz: przecież sell in May
0
gruba-ryba
@Panicz888 grubo, psychicznie bym nie wytrzymał
0
Kapa3991
@Panicz888: ja to bym się już chlastał
0
1.....6
0
maniek74
@151346136 Panicz888 kolejna ofiara Pana Cyferki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
maniek74
@151346136 pisałem to pół żartem pół serio, bo obstawiam, jest sporo takich przypadków - naczytaja się na wykopie, ze zaraz krach i otwierają przelewarowna pozycje, dokładają do depo aż psycha nie siądzie i cyk kilkadziesiąt/kilkaset k straty zaksięgowane
0
Apiczknes
@Panicz888: robisz to samo co ja za każdym razem kiedy zerowałem depo, żyjesz w przekonaniu o tym, że Ty masz rację i w końcu zawróci, a wcale nie musi bo rynki nie są racjonalne
0