Wpis z mikrobloga

Cześć.

Od dzisiaj jestem posiadaczem Lumii i Windows Phone (przesiadka z najstarszego Wildfire). Możecie mi powiedzieć, jakiej apki używacie do przeglądania wykopu? Ściągnąłem najpopularniejszą "wykop" stworzoną przez Cubicsoft, ale ma jeden wielki mankament: nie mogę powiększać obrazków wrzucanych przez innych na mikroblogu (gdzie indziej nie testowałem).

Bardzo ładnie proszę o pomoc.

:)

#windowsphone #bojowkawindowsphone #lumia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bit__: to czego teraz używasz jest napisane dla starego, niewspieranego już Windows Phone 7 który był systemem ograniczonym. @jakubflorczyk zajmuje się pisaniem aplikacji, natomiast nie zdradza kiedy będzie udostępniona wersja dla WP8, gdzie żadne problemy nie będą już występować :)
  • Odpowiedz
@Bit__: Ja do Androida też wiele nie mam. Użytkują - OK, sam byłem przez prawie 3 lata power-userem androida. Teraz po prostu znalazłem coś lepszego. A tagi trzeba dodawać na #czarnolisto, żeby się nie denerwować, bo jak jest 15 wpisów nt. WP, to w 14 z nich dyskusję zaczynają androidziarze od słów "zmień na androida" itp.
  • Odpowiedz
@Bit__: Polecam także dodawać na #czarnolisto takich debili jak ten http://www.wykop.pl/wpis/7085516/czesc-od-dzisiaj-jestem-posiadaczem-lumii-i-window/#comment-16538658 , regularnie spamują także pod wpisami o WP. W sumie mam już chyba z 50 takich debili na #czarnolisto, tak więc palantów jest tu od zasrania... A z racji tego że mody to adroidziarze to nic z tym nie robią. Ba, nawet były/aktualny (nie wiem, w dupie to mam) mod jest jednym z tych
  • Odpowiedz