Aktywne Wpisy

zlotybrek +21
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
HakunaMattatta +40

We wpisie nie ma o tym mowy ale warto wspomnieć, najbardziej mnie bawi stosunek przegrywów do poznawania kobiet.
Po co gdzieś wyjść i coś ze sobą zrobić ? Przecież można założyć tinder i narzekać że nie matchuje cie z 9/10 hot nastolatkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest tyle miejsc gdzie można spotkać różową (jak potrzebowałem pare lat temu uczęszczać jeszcze na jakiekolwiek zajęcia a pracowałem, to się zapisałem na weekendową
źródło: obraz_2023-03-28_083804846
PobierzA wyjście z przegrywu musi wyjść z wnętrza chłopa - sam musi zrozumieć, że nastał dzień, w którym ma już dość i coś zacznie robić, aby odmienić swoje życie na lepsze.
Warto dodać, że jak chłop tak zrobi to kółeczko wzajemnego s----------a od razu go odrzuci, że to nie prawdziwy przegryw, i on norman, bo prawdziwy przegryw to taki z którego się nie wychodzi xD