Aktywne Wpisy

Fantomo +11
Chuop znowu spać nie może więc chodzi i pije bo co mu zostało
źródło: 1000023962
Pobierz
luxkms78 +6
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000023962
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
chyba, że@LatajacyJeczmien Nie zawsze stawia się przecinek przed "że".
@matka_boska_w_klapie: co ty piszesz za glupoty
@SmugglerFan: No i o tym mówię xD Oferta na linkedin != faktyczna oferta zatrudnienia. Rekruterzy spamują tym jak p------i bo za to mają płacone, ale inną sprawą jest że firmy często same nie wiedzą kogo szukają i to potem wychodzi. Najczęściej po prostu zbierają bazę kandydatów to których odezwą się albo
@tomilipin: Jakoś mi to pasowało, ale faktycznie masz rację. Dzięki, będę się musiał oduczyć
@matka_boska_w_klapie: p--------o. Zrozumcie w końcu
@kamil150794: obawiam się że Ty się bardziej wpisujesz w to określenie "chuopie" : )
@japycz: Totalnie bezsensowne, nielogiczne i antynaukowe zdanie. Fakty są takie, że bez czynników zewnętrznych nie ma ich. Rzeczywistość działa w taki sposób, że aby mogło dojść do zaistnienia ich (organizmów), najpierw musi dojść do oddziaływania czynników zewnętrznych (warunkujących [za]istnienie i działanie organizmu [napędzających zachodzenie w nim indywidualnie nacechowanych reakcji chemicznych uwarunkowanych przez otoczenie]). Oznacza to, że to
@Zgrywajac_twardziela: Nie wiem o kim pisałem, gdzieś to przeczytałem po prostu i tylko fragment