Aktywne Wpisy

Eurypides +379

Slavian4k +160
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do

Cały wątek na Twitterze poniżej.
#konfederacja #polityka #bekazkonfederacji #faszyzm
@PlonacaZyrafa: Olaboga memcwela obrażajo!!111
@PlonacaZyrafa: może i mój wielki polityk to kłamca i oszust. Ale za to osoba, która mu to wypomina usunęła konto na forum ze śmiesznymi obrazkami xDDD
Nie dziwie się. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś się szczycił kontem na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PlonacaZyrafa: Nieprawdę napisał?
@Sin- jak można odpowiadać argumentami na wysrywy i domysły sroluluka, bo nie za bardzo rozumiem? Ja wiem, że u lewaków jest zawsze ciężko z logicznym myśleniem, ale serio zastanów się czasem co ty piszesz.
@WojciechM-ce: Pełna zgoda, 100 ustaw Memcena to faktycznie totalne gówno.
@ToiletShark: Ale jakie domysły, skoro w całym wątku masz tekst który napisał Memcen?
Chcesz powiedzieć, że nie proponuje legalizacji bicia dzieci? A może nie jest katozamordystą według którego można mówić dużo, byle dziadka w chmurach nie obrażać?
@ToiletShark: To dlaczego usunął?
@PlonacaZyrafa: czyli Mentzen jest na poziomie przygłupa z neuropy koroluka?
@zajete1: po raz kolejny okazuje się, że główny argument najbardziej merytorycznej partii we wszechświecie to 'a u was biją murzynów' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/43924373/100-ustaw-mentzena-1-100-ograniczenie-aresztow-tym