Aktywne Wpisy

niebadzogrem +139
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +764
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

nazywam się Wojtek i zawsze mi się marzyło stworzenie przestrzeni w internecie gdzie stare
będzie się spotykało z nowym a że jestem fanem wszelkiego słowa pisanego pomysł padł na utworzenie
kanału na YT gdzie będą prezentowane audiobooki zarówno klasyki literatury może nawet mniej znane
jak i opowiadania czy też powieści nowych pisarzy a często pasjonatów czy samowydawców. Idąc za
ciosem wkręciłem się trochę w lektoring aby móc powyższe teksty czytać i zaczęło sprawiać mi to frajdę
chociaż zdaję sobie sprawę że do profesjonalizmu jeszcze daleka droga :) natomiast w ubiegłym tygodniu
zdecydowałem się w końcu wyjść ze swoim pomysłem z "szafy" i założyłem kanał na YT gdzie czytam
różne opowiadania aczkolwiek temat dopiero raczkuje :). Będzie mi bardzo miło jeśli zajrzycie do mnie
na kanał i może uda mi się Was zainteresować i zostaniecie ze mną na dłużej :) będę również wdzięczny
jeśli wspomożecie "świeżaka" subem i jeśli posiadacie jakieś opowiadania własnego autorstwa i będziecie
mieli ochotę to chętnie je nagram i zaprezentuje na kanale :) z góry dziękuję i pozdrawiam a poniżej
wklejam link do kanału :)
https://www.youtube.com/@audioopowiesci
#audiobook #lektorczytapaste #lektor #literaturazmaude #literatura #opowiesci #youtube #ksiazki #ksiazka
Komentarz usunięty przez autora
@audio_opowiesci: https://poradniajezykowa.uw.edu.pl/porady/nazywam-sie-anna/
źródło: a-kto-to-przyszedl-pan-maruda-niszczyciel-dobrej-zabawy-usmiechow-dzieci
PobierzPowodzenia w zabawie na kanale!