Wpis z mikrobloga

• 1
@bin-bash ale już się nie czepiaj czy zgadzasz się ze mną że taka rzecz jak ujawnianie numeru z telefonu przy dwóch simkach i nie przetestowanie co się dzieje gdy ktoś dzwoni przez Bluetooth to jednak duża wtopa i zespołu programistów i testerów. ja wiem że sztuczna inteligencja też składa się z if i else. zobrazowałem że to jest banalne do zrobienia żeby takiego numeru jak u mnie nie było.
  • Odpowiedz
  • 0
@kobrys13 oczywiście programiści dostają wymagania żeby robić po łebkach byle szybko i z błędami daj mi to na piśmie. tu nie chodzi że font się nie mieści w okienku tu chodzi o to że to nie działa tak jak powinno od początku. nie mów mi że specyfikację robisz jak małpa i nie zasugerujesz że tu jest dziura oczywista a menadżer ci mówi że ta dziura ma być. w IT pracuje widziałem
  • Odpowiedz
  • 0
@kobrys13 co do menu może masz rację ale oceniajmy jako ogólnie zespół programistów i wszystko w około. natomiast oddzwanianie pod pierwszy z brzegu numer chociaż nigdy przez niego nie zrobiono połączenia właśnie z tym numerem jest już winą programisty nie wciskaj kitu. to przy okazji ciekawi mi czy tacy programiści widzą co powstaje z połączenia interfejsu i ich kodu no chyba też prawda nie piszą do repozytorium i to jest ostatni
  • Odpowiedz