Aktywne Wpisy

bgjm +10

myszka231 +1
Jestem zmęczony i brakuje mi energii, a 8h snu mi nie wystarcza. Jak śpię bez budzika to 9-11h (rzadko bez budzika). Jak wstanę z łóżka to mam uczucie ciężkiej głowy, zwykle szybko mija.
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
1. Badz max 4/10
2. Podbijaj do lasek 7/10 i powyzej
3. Za kazdym razem dostawaj kosza
4. Placz ze kobiety maja wymagania z kosmosu bo nie chca wiazac sie z kims znacznie od nich brzydszym
#blackpill #redpill #logikaniebieskichpaskow
to nie jest to inne zdanie XD oj nie to się inaczej nazywa
Komentarz usunięty przez moderatora
@obk Tak to napisałeś, jakby to miało być coś złego xD
@pieczony_szczur_z_ogniska: zdefiniuj laskę 7/10
@HeavyMagicMissle: No to dlaczego faceci nie podbijaja do brzydkich albo otylych ale sympatycznych lasek?
@zbrodnia_i_kawa: w sensie że na wykopie? xd
@pieczony_szczur_z_ogniska: wiadomo, wiadomo, to zdecydowanie kwestia problemów ze wzrokiem, gdy pomyślę o tych wszystkich modelkach z którymi miałem niewątpliwą "przyjemność" obcować na tej cudownej apce xd
osobiście widzę 2 opcje
@pieczony_szczur_z_ogniska: Też nie rozumiem tego jojczenia. Seks z fajną laską można mieć za kilka stówek. A w stały związek z brzydką dziewczyną, jak nie dyga łodyga nie opłaca się wchodzić. Czysta kalkulacja.
@pieczony_szczur_z_ogniska: w pewnym sensie ciężko mi w to uwierzyć, ale nie dlatego, że to niemożliwe, ale trudno mi sobie wyobrazić kogoś kto ma tak duże powodzenie i jednocześnie tak
primo: gdzie w tym przykładzie przegryw, który zarywa do niby ładniejszej laski
secundo: jeśli chodzi chodzi Olafowi o to, że każdy Oskarek ma dziewczynę brzydszą to może mieć rację bo hipergamia, a nawet jeśli nie to wciąż może mieć rację jeśli chodzi mu o osoby <25 rok życia, bo wtedy większośc huopów nie ma zasobów, więc julka nie ma się po co z nim wiązać.
tertio:ale wiesz, że jeśli jesteś
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@pieczony_szczur_z_ogniska: typie, właśnie przedstawiłeś "wizję świata", z kategorii "problem nie istnieje bo ja go nie doświadczam", tego nie da się wziąć na serio, jakby twoje życie seksualne cokolwiek tutaj wnosiło
z resztą odwracając myśl którą stworzył twój potężny umysł w kwestii zbyt wysokich standardów, może to nie kwestia poszukiwania modelek przez przegrywów, tylko ty szukasz desperatek, kobiet z niedowładem umysłowym
Dostań #!$%@? geny po ojcu Januszu i matce Grażynie, którzy w dzisiejszych czasach nie mieli by szans bycia razem i spłodzenia potomstwa. Obiektywnie bądź 6/10 ale na tle Chadow z całego świata to faktycznie max 4/10
Każda, która nie jest ułana i ma normalna twarz jest już dzisiaj 7/10
Habibi właśnie napisał na tinderze
@k_suchy: Tak tak pamietam te grafile z okcupid. Tylko ze tak jest tylko na portalach randkowych. A tam faceci to 75-80%. Wiec nic dziwnego ze wjezdza bardzo ostra selekcja.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JudeMason: Moj znajomy ma 37 lat 169cm ogolnie sredniak. Ma panne 15 lat mlodsza szczerze i prawdziwie w nim zakochana, zapatrzona jak w obrazek i znacznie od niego zgrabniejsza i ladniejsza. Ktora nie jest z nim dla kasy.
Ale nikt mu pewnie nie powiedzial ze on nie moze miec takiej dziewczyny i o tym nie wie xD Ona tez nie wie ze
@JudeMason: Przeciez to calkiem spoko wynik. Czego placzesz? Trzeba sie bylo hajtnac z jedna z tych pieciu to mialbys zone teraz.
@JudeMason: To powiedz mi ile sobie dajesz w skali od 1 do 10 a ile byly te panny?
Komentarz usunięty przez autora