Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
123_ +186
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz

np u fryzjera też nie wiem o co chodzi
Masz i ucz się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W punkt xD
@berecik: wim eh ale każdego przybytku muszę się uczyć od początku, bo inaczej nie umie
nawet jak się do lekarza umawiam, to zapisuję sobie co powiedzieć, a jak są jakieś pytania jeszcze, to cisza i próbują coś wyjąkać xD
I nie wiem czy można przyjść bez umawiania czy nie eh
Z-----a jakaś xD
No to pytasz się czy do Pani trzeba się umawiać na strzyżenie, czy można "z ulicy" przyjść, i się dowiesz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A co jak można, ale ciągle są zajęte? Ile mam czekać? A jak nikt na mnie nie zwraca uwagi?
Wchodzisz, pytasz "czy mógłbym się ostrzyc jak któraś Pani skończy, czy trzeba się wcześniej umówić?", w sumie do pierwszej lepszej która nie gada, albo obojętne nawet tej najbliżej wejścia. Z
@qew12: "Dzień dobry" i próbuję złapać kontakt wzrokowy z którymś pracownikiem. Jak się uda to pytam czy można.