Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szczuroskoczek_:
Pomyliłeś wpisy(albo znowu wykop coś popsuł).

no niestety, arbeit arbeit na dobrodzieja... ale tutaj akurat brzydka morda nie ma nic do rzeczy

Morda ma znaczenie jak najbardziej. Widziałeś kiedyś chada na niskim stanowisku? No właśnie, natura koliego natura ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@qew12: to co czujesz to strach nie lęk, wynika on po prostu z myśli w głowie, jeśli odetniesz myśli z głowy, odetniesz automatycznie ten strach. Ogólnie jakąkolwiek emocja jest powiązana bezpośrednio z myślą w głowie - w tym kontekście. Ogólnie psychiatrzy na to co mówisz mówią po prostu "nerwica natręctw" ale można z niej wyjść, ja miałem ogólnie przez większość życia tak jak opisujesz, często najprostsze czynności były dla mnie
  • Odpowiedz
@qew12: nie jesteś już zmęczony tym ciągłym zamartwianiem się, że zrobisz coś nie tak i źle wypadniesz przed jakimiś randomowymi ludźmi? Normalnie myśli się na bieżąco ale Ty stresujesz się tym do tego stopnia, że wyłącza Ci myślenie. Jak źle wypadniesz to co z tego? Jakie będą tego konsekwencje? Po co się tym przejmować? Jakaś baba u fryzjera pomyśli, że jesteś dziwny? I co z tego? Srał ją pies, ona
  • Odpowiedz