Aktywne Wpisy

paramite +57
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić

Jazon +2
#kiszak
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD

Dwa weekendowe dni rowerkowania. Trochę samemu, trochę z #drozdzowkarze i innymi.
W sobotę jestem umówiony z @matka19002 w Rzeszowie na 7:45, gdzie mam dojechać pociągiem. Więc pobudka o 4:30, dojechałem rowerem 15 min przed czasem na Kraków Główny i okazuje, się, że pociąg do Rzeszowa opóźniony 3h. Tylko dlatego że byłem za szybko, to udało mi się złapać 2 min przed odjazdem Lublin, więc wysiadka w Skarżysku. Trasę wyrysowałem na telefonie. Skończyło się 2 fakapami przez las, ale z mojej winy, bo rysowałem na szybko.
Nie ukrywam, że trasa Rzeszów - Lublin była wyrysowana, bo wiatr miał pomagać. Trasa Skarżysko - Lublin, była ciągłą walką z wiatrem. I nawet nie tyle było to męczące fizycznie, a "psychicznie". Jedzie się wolniej, nie można puścić nogi tylko przez 10h non stop trzeba naciskać na pedały, a kilometry się wloką. Jak po 250km w końcu przestało być pod wiatr, to ulga dla głowy okrutna. Pod Lublinem spotkałem transport z Leopardem 2 dla Ukrainy. Nocleg z @Cymerek, który dojechał pociągiem, w Lublinie.
W niedzielę mamy rozplanowaną trasę Lublin - Warszawa. Rano dziewczyna autem podrzuca do nas @krabat - po drodze łapie nas @Kuros_666 który dojechał pociągiem, a 80km przed metą @theDOG - ogólnie bardzo sympatyczny dzień z pogaduchami w ładnej pogodzie. Odwiedziliśmy Jeruzal i sławny sklep z ławeczką z serialu Ranczo. Na dworcu kebab, w trasie kefir. To oznacza, że sezon rowerowy w pełni!
Wbrew obrazkowi tytułowemu: rower trzeba!
Max square: 85x85
Max cluster: 22678
Total tiles: 62660
#rowerowyrownik #kwadraty #rower #300km #metaxynarowerze
źródło: 3fkJe94idIsL0WvTBMJIeAekLJXksS7kMD8Toxvle6s-1536x2048
Pobierzźródło: BcpvVzRENImorvTeC3x1tkoT9SgcH2MJqVwjCbNh1yE-1536x2048
Pobierz@DejwiD: nie, ale możesz jechać serwisówką S17. Ja nie jeżdżę tak bezpośrednio. Raczej zawsze krążę, zbieram kwadraty, atrakcje etc.
@Reverb: nie, to tylko ubiór na parę najcieplejszych godzin. Potem miał rękawki, nogawki etc.
źródło: 163-1633855_clip-art-old-man-thumbs-up-old-man
Pobierz