Aktywne Wpisy
dddobranoc +149
Czy Zakrzówek w Krakowie to miejsce eksterytorialne Ukrainy?
Ja rozumiem dostępność i darmowe miejsce + wielu przybyszy z Ukrainy nie pracuje (dzięki Polsko za zasiłki), więc mogą od rana leżeć cały dzień nad wodą,
ale chciałbym też móc skorzystać z tego miejsca jako rodowity Krakowianin, który przez lata się tam kąpał dopóki nie zaczęli zmieniać tego miejsca z dzikiego na ucywilizowane. I nie uważam tej zmiany za złą, bo jakby było dziko
Ja rozumiem dostępność i darmowe miejsce + wielu przybyszy z Ukrainy nie pracuje (dzięki Polsko za zasiłki), więc mogą od rana leżeć cały dzień nad wodą,
ale chciałbym też móc skorzystać z tego miejsca jako rodowity Krakowianin, który przez lata się tam kąpał dopóki nie zaczęli zmieniać tego miejsca z dzikiego na ucywilizowane. I nie uważam tej zmiany za złą, bo jakby było dziko
stormi +18
ale sie swietnie opalilam!!!!!! przepieknie teraz kazdy outfit z innym dekoltem wyglada😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Dziś przedstawiam transformację Rafała, Rafał ma 50 lat, jest naturalem i ma testosteron na poziomie 1100ng/dl.
Rafała prowadzę od strony treningu, od strony dietetycznej jest podopiecznym Adriana Carnivore'a.
Rafał je tylko węglowodany proste, kilka składników - miód, jabłka, mleko odtłuszczone, pomarańcze, pomidory, truskawki, banany.
Co do mięsa to głównie surowe - piersi indyka, wątróbka, żołądki, wołowina.
Przemiana trwała 3,5 miesiąca, Rafał stracił przez ten czas około 5-6kg.
Najniższa podaż kcal 2200-2300. Dużo cardio i około 10k kroków dziennie.
Transformację dodaje jako ciekawostkę, jak widać dieta cukrowa + surowe mięso działa nie tylko na Adriana.
#dieta
#silownia
#trening
#mikrokoksy
#mirkokoksy
niemniej podziwiam i zazdroszczę
@Lewusx: przynajmniej umrze ładnie wyrzeżbiony na raka żołądka, o ile wcześniej myocarditis go od Salmonelli nie powali
@Dwudziestydrugi Ludzie po prostu to lubią, nie wiem dlaczego, ale spotkałem się już z kilkoma osobami.
@pp93 Jest coś takiego jak farbowanie brody nie? :D
pewnie z wycieczenia i wypłukania substancji odżywczych kek
xDD
@Lewusx: te zyly to mu pewnie z wysilku tak #!$%@? xD
@Lewusx: xD