Aktywne Wpisy
OdcienZieleni +325
#limanowa ekipa jakby zlikwidowali Escobara, a nie zula, emeryta ze wsi xD
źródło: temp_file3063840511457612711
Pobierz
zenek-stefan1 +15
Jakaś niezbyt naturalna pozycja ciała tego ciała. Prawdopodomnym może być że policja go o------a, ale z racji że wszyscy mieszkamy w uśmiechniętej Polsce, to puszczono w obieg że sam odebrał sobie życie. No bo wiecie s---------o, czyli "dotarło do niego że postąpił bardzo źle i nie mógł z tym żyć i odebrał sobie najcenniejszy dar, tak jak odebrał go swoim bliskim"- zaraz napiszą brukowce xDDD
#limanowa
#limanowa

źródło: IMG_20230316_073402
Pobierz@pieknylowca: Nie widzę w tym nic złego. Złe są łapówki, złe jest wymuszanie prezentów, zła jest niedbałość i brak empatii. Jeśli leczenie było skomplikowane, a lekarz wyszedł poza oczekiwane ramy, podziękowanie za wyleczenie i przyjęcie tego podziękowania nie jest złym gestem. Choć nie wiem czy konieczne jest chwalenie się tym w sieci, ale to już jak kto uważa.
@symetrysta: przecież ludzie bardzo często dają wszelkiego rodzaju napiwki. Co prawda najczęściej w gotówce, ale żona jak prowadziła restaurację to dostała i lakier do włosów, i jakieś płyty CD, i książkę. A znajomy dał budowlańcom komplet raz użytych walizek na kółkach. Ludzie najróżniej wyrażają wdzięczność.
No, bo jak pacjent da to później przecież Pan doktor ma takiego delikwenta w pamięci, że jak pomoże mu szybciej to znów barek i szafkę ze słodyczami będzie można uzupełnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A mi chodziło o to, że piszesz niepoprawnie.
@symetrysta: Danie w łapę lekarzowi po to, żeby się tobą w ogóle zajął to nie to samo, co danie lekarzowi czekoladek w podzięce za już wykonaną pracę
@ArchDelux: teraz dopiero ogarnąłem! Dobrze, że wykop zrobił stronicowanie komentarzy, to nie dużo ludzi zobaczy :)
Łapówka to nie tylko wepchanie komuś do