Wpis z mikrobloga

@aczutuse: jak ci tak dobrze w swojej depresji ze ci przeszkadza koszulka armaniego to sobie w niej siedź.

Tylko jak się będziesz za trzy lata wieszał to pomysł, że komuś cie będzie brakowało.
  • Odpowiedz
  • 0
@aczutuse a kto byłby dobry i tobie odpowiadał?
jeśli dadzą odpowiednie leki to co za różnica jak wyglądają
a do psychologa się nie chodzi bo to taki kolega za pieniądze co cię wysłucha i porozmawia przez godzinę
  • Odpowiedz
@aczutuse: Strasznie dużo czasu musiałeś poświęcić na ten wpis, tylko że to takie lekkie samozaoranie, bo jak się kliknie w kilka tych profili, to widać cały szereg pozytywnych opinii i poleceń od pacjentów.
  • Odpowiedz
@aczutuse:
niestety większość ludzi myli prawdziwą depresję z kiepską jakością życia.
Wyobraź sobie, że "chorujesz" na anoreksje ale to nie wynika z tego, że Ty nie lubisz jeść tylko dostajesz paszę dla świń na śniadanie, obiad i kolację a gdybyś miał możliwość zjedzenia pizzy, kebaba czy pysznego kurczaka z rożna to jeszcze by się okazało, że BMI wywaliło CI w kosmos.
  • Odpowiedz
@aczutuse: 1. Bądź przegrywem
2. Miej pretensje do społeczeństwa, że oceniają po wyglądzie
3. Samemu oceniaj innych po wyglądzie
5. Brak profitu

A potem przegrywy nie rozumieją, czemu inni mają ich problemy w dupie, bo każda interakcja to stąpanie po polu minowym.
  • Odpowiedz
@aczutuse: ja bym szedł do chłopa z psem, pieski są fajne mimo wszystko i imo kontakt z takim zwierzakiem będzie skuteczniejszy niż te wszystkie julki razem wzięte
a może chłop rzeczywiście coś się zna dodatkowo
  • Odpowiedz
@aczutuse: mnie rozwalają kwoty, które sobie życzą za takie spotkania xd Są totalnie oderwane od rzeczywistości. Nie wiem, czy 50 zł są warte. Kurde jako grafik po latach zarabiam mniej i klienci nie szanują mojego czasu i pracy, a tu za takie pogadanki o niczym chcą 150-200 zł. Praktycznie za nic, bo oni nawet nie leczą. Nawet jak ktoś ma fobię społeczną, to nie pójdą razem do baru i nie
  • Odpowiedz