Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

MvPancer +972
To najlepsze zdjęcie na #bozecialo jakie znam. Możesz iść w procesji, możesz sobie czilować z piwkiem. Prawdziwa wolność do której większość społeczeństwa jeszcze nie dorosła.

No ale najpierw trzeba przepchać arbuza przez dziurkę od klucza.
Nikt nigdy nie jest tak naprawdę gotowy. Instynkt powie Ci, co robić. Będzie dobrze! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
jak będziesz się martwić jak zaopiekujesz się bobasem po powrocie ze szpitala do domu to się nie martw, nie wiem jak ale jak wracasz to nagle wiesz co i jak, serio.
Komentarz usunięty przez moderatora
@robertx: spotykałem się już wcześniej z agresją gdy zadawałem to pytanie osobom posiadającym dzieci. Zupełnie normalna reakcja. Ludzie chyba ze strachu nie chcą do siebie dopuścić tej świadomości więc reagują gniewem. Ale ja na na prawdę chciałbym zmienić zdanie, tylko jedyne odpowiedzi jakie otrzymuje to właśnie albo atak w moją stronę, albo jakieś mętne tłumaczenia nie związane z tematem.
@robertx: Aż mi się nie chce odpowiadać na tak agresywnie zadane pytania, ale może też się boisz więc spróbuje. Trudniej niż np. 20 lat temu gdy dziś mamy zinformatyzowane społeczeństwo, każdy ma w kieszeni smartfona z dostępem do całego świata. Informacje, bełkot marketingowy, influenserzy promujący nierealne style życia, plotki, poniżające zdjęcia, tiktoki rozsyła się po całym świecie w kilka sekund. Ale to wszystko jest tylko ułamkiem problemu. Cieszy