Aktywne Wpisy

bizonsky +3
Czemu na stacjach benzynowych są dzisiaj takie kolejki do paliwa?XD pierwszy raz widzę coś takiego już mną drugiej stacji, że jest sznur samochodów i czekają jakby coś rozdawali. 3 różne stacje różnych firm.
O co chodzi?
#pytaniedoeksperta #pytanie #samochody #paliwo
O co chodzi?
#pytaniedoeksperta #pytanie #samochody #paliwo

Caban1908 +40

W nowym wywiadzie Ross Coulthart został zapytany, czy może powiedzieć coś więcej na ten temat:
Wiem, że to prawda. I wiem, że jest to część szerszej bitwy, która toczy się między Pentagonem a Białym Domem. To, na co mogę zwrócić uwagę, to fakt, że to Biały Dom, który jest oczywiście władzą wykonawczą, politycznym ramieniem reprezentującym Joe Bidena, a ten podjął polityczną decyzję o powołaniu międzyagencyjnej grupy zadaniowej ponad głową Pentagonu, który chciał, aby wszystko przechodziło przez AARO, biuro rozwiązywania anomalii we wszystkich domenach. Należy zapytać, dlaczego tak się stało? Co sprawiło, że Biały Dom zaczął tracić zaufanie? I szczerze mówiąc, to jedyna interpretacja, jaką można z tego wyciągnąć. Powiedziano mi, że tak, że jest bardzo wysoki rangą dowódca Marynarki Wojennej, który zgłosił się i zwrócił bezpośrednio do Białego Domu i Bidena z informacjami, które sugerują, że Pentagon nie był całkowicie otwarty w kwestii tego, co wie na temat UAP. To wszystko, co mogę na razie powiedzieć.
Następnie zapytano go, czy obejmuje to starsze programy, na które odpowiada, że tak. Ross wspomina również, że Rada Bezpieczeństwa Narodowego (NSC) jest również świadoma problemu.
#ufo #uap #ufonapowaznie