Aktywne Wpisy

Jack47 +11
Hej Mirki, czy różnica 5lat w związku jest przez was akceptowalna? Ja 22lvl ona 17lvl. Ja drugi rok studiów ona 3 techbazy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i dość dobrze się dogadujemy, ona jest ogarnięta, inteligenta i myśli tez o studiach. Ale no nie wiem, nie świrowałem nigdy z tak młodszą
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ArtBrut +210
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
Komentarz usunięty przez moderatora
@UrQueen21: Striptizerkom. One też pewnie nie znają się na dobrych alkoholach i kulturze wyższej więc towarzystwo dobrane( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Do takich klubów się nie chodzi (ile jest historii gdzie odurza się klientów a potem wysysa z wszystkich pieniędzy).
2. Od striptizerki do kur. Blisko.
3. W pracy się nie pije, wiec czemu miałby im ktokolwiek kupować drinki? Poza tym jeśli jej praca wymaga tego by piła alkohol to jest to prosta droga do stoczenia się.
Marny troll post
@UrQueen21: Skoro można mieć twoje usługi w cenie jednego piwa to po co przepłacać?
@kuroszczur Już mam wrażenie że nigdy w klubie go-go nie byłeś, W burdelu 5 min cyk i nara a na prywatnych pokazach w klubach go go masz więcej namiętności, zrozumienia i frajdy, naprawdę. Zwłaszcza gdy klub jest na poziomie, spróbuj kiedyś to może zmienisz zdanie.
@PatriciaMorrison Wszystkie sieci klubów które znam grają czysto, fakt, parę lat temu to miało miejsce gdzie pewna sieć klubów stosowała takie "zagrania" ale
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Strip klub to jest najgorsza opcja. Jak facet wygląda jako tako to 200 razy lepiej iść po prostu do klubu i wyrwać dziewczynę, jak wygląda źle to zdecydowanie lepszą opcją są zwyczajne dziwki.
W USA stripklub to normalny bar z piwem + tańczące kobiety. U nas się to kreuje na jakieś ekskluzywne miejsce gdzie mają tylko wstęp prawdziwe chłopy co zarabiają na sprzedaży narkotyków a do tego piwo drożej niż w najlepszych browarach. od tamtej pory gdy słyszę że ktos chodzi do takich miejsc to wiem że to #!$%@?
@UrQueen21: xD
Komentarz usunięty przez autora
@UrQueen21: zrozumienia czy masz kasę. I niezrozumienia co jest w zamian XD
A frajdę to masz na pewno jak masz okazję wyssac z frajerow kase, zwłaszcza prywatnie jak alf nie patrzy, bo wiesz gdzie kamera nie siega. A jak klient w Twoim typie to jeszcze przyjąć więcej jego ciala niż powinnas
Jak ktoś pyta czy pojde do
@UrQueen21: nie przesadzaj, każdy zna: ruskoje szampanskoje
@invit: mnie kiedyś dawny kolega zabrał do takiego przybytku. Jedno z najbardziej żenujących doświadczeń w moim życiu.
siema szlaufik
@DerMitteleuropaer: ale to pewnie działa tak że facet zamawia takiej drinka, ona dostaje soczek, a różnica w cenie dla dziewczyny przy wypłacie. Jak by one miały pić to wszystko co im chłopy stawiają to szybko by leżała zarzygana pod stołem xd @UrQueen21 potwierdzisz tę teorię?
Idzie spać po ciężkiej nocy kręcenia dupą za hajs i świecenia cyckami