Aktywne Wpisy
bobsley33 +200
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +129
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Później śmiesznie się to ogląda jak kawaler z jednym piwem potrafi siedzieć i zamulać 2 godziny. Drinków dla dziewczyn nie kupi a jak się zdecyduje na szampana to nie potrafi z nazwy żadnego wymienić...
#niebieskiepaski #klubnocny #oswiadczeniezdupy #kluby
@invit: mnie kiedyś dawny kolega zabrał do takiego przybytku. Jedno z najbardziej żenujących doświadczeń w moim życiu.
Komentarz usunięty przez moderatora
siema szlaufik
@DerMitteleuropaer: ale to pewnie działa tak że facet zamawia takiej drinka, ona dostaje soczek, a różnica w cenie dla dziewczyny przy wypłacie. Jak by one miały pić to wszystko co im chłopy stawiają to szybko by leżała zarzygana pod stołem xd @UrQueen21 potwierdzisz tę teorię?
Idzie spać po ciężkiej nocy kręcenia dupą za hajs i świecenia cyckami
jeden umie wymienić nazwy planet i zamula z piwkiem, a inna nazwy szampanów i kończy na rurze jako obiekt do walikonia
upodlenie i upadek.
pieniądz nie śmierdzi.
striptizerka = roksa
@UrQueen21: byłem 2 razy w takim klubie, raz z ciekawości i raz na kawalerskim. Taka tancerka chciała 500 zł za obciągnięcie druta, więc to są #!$%@?, tylko, że droższe.
Jedzcie ludzie to Vegas zobaczyc jak wygladaja prawdziwe strip cluby
Gorzej. Roksa po prostu robi co ma robić i jest w tym do bólu szczera. OPka z klubu nocnego gdzie jedyne co się liczy to wyciśnięcie kasy z frajera, robi zaś do tego jakąś ideologię xD Ostatnio parę mirabelek świeciło cyckami dla WOŚP i też to usprawiedliwiały. Generacja insta i tiktoka, k ich mać.